Kan du ikke åbne livechatten? Sørg for, at du ikke har deaktiveret JavaScript i din browser. Hvis du har deaktiveret JavaScript, kan du ikke se knappen Livechat nederst på skærmen.

ExpressVPN Keys er tilgængelig for alle brugere med et aktivt ExpressVPN-abonnement. Hvis du ikke kan tilgå ExpressVPN Keys, skal du kontakte ExpressVPN’s supportteam ved at klikke på chatboksen i nederste højre hjørne af skærmen. Vores team vil derefter undersøge dit problem og give dig adgang til ExpressVPN Keys. Dette kan tage et par hverdage.

Hvis du alternativt ser fejlen “Kan ikke tilgå ExpressVPN Keys”, skal du følge disse trin for at rapportere problemet.

Hvis du kan tilgå ExpressVPN Keys, men har problemer med at oprette en konto eller låse din eksisterende Keys-konto op, skal du følge vejledningen nedenfor: