Get ExpressVPN on Android.
Vil du ha ExpressVPN på din Android?
Se appen for Android
Contact the ExpressVPN support team if you're stuck.
Står du fast og trenger litt hjelp?
Snakk med et menneske

Ikke alle nettverk du koblert til, spesielt offentlige trådløse nettverk, er sikre. Hvis du ikke kobler til VPN-et når du kobler til et nytt nettverk, kan det hende nettverkstrafikken din ikke er sikker. ExpressVPNs Android-app inkluderer en funksjon som kobler VPN-et til automatisk når Android-enheten din kobles til et uklarert nettverk. Dette holder trafikken din beskyttet når du bruker internett på enheten din.

VPN connected because you joined an untrusted network.

Denne funksjonen er slått av som standard. Når den er slått på merker auto-tilkobling alle nettverk du kobler til som «uklarerte» for å gi deg full VPN-beskyttelse. Du vil:

  • automatisk koble VPN-et til når du kobler til et «uklarert» nettverk
  • forbli tilkoblet når du bytter til et annet «uklarert» nettverk
  • forbli tilkoblet når du kobler til et nettverk som du har merket som «klarert»

Merk: Hvis du ikke vil bruke VPN-et når du kobler til et nettverk som du stoler på (f.eks. hjemmenettverket ditt), kan du merke nettverket som «klarert» i app-innstillingene og deaktivere VPN for «klarerte» nettverk.

Hopp til …

Aktiver auto-tilkobling
Marker nettverk som «klarert» (eller «uklarert»)
Koble fra VPN-et ved tilkobling til et klarert nettverk
Deaktiver auto-tilkobling

Aktiver auto-tilkobling

  1. I ExpressVPNs app for Android, trykk på Valg.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Auto-tilkobling.
  4. Slå Ved tilkobling til nettverk ikke listet som klarerte på.
    Toggle “When joining networks not listed as trusted” on.

Android 10 og nyere krever stedstillatelser for å tillate oppdagelse av uklarerte nettverk. Hvis du er på Android 10 eller nyere, vil du bli bedt om å gi tillatelse til at appen kan bruke auto-tilkobling-funksjonen.

  1. I skjermen Tillatelser påkrevd, trykk OK.In the “Permissions Required” screen, tap “OK.”
  2. I Tillatelser påkrevd, trykk ÅPNE INNSTILLINGER
  3. Trykk på Tillatelser
  4. Trykk på Posisjon
  5. Trykk Tillat alltid

In the “Permissions Required” screen, tap “Allow all the time.”

Merke nettverk som «klarerte» (eller «uklarerte»)

Du kan merke nettverk som «klarerte» eller «uklarerte» etter å ha aktivert auto-tilkobling.

  1. I ExpressVPNs app for Android, trykk på Valg.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Auto-tilkobling.
  4. Dine aktive nettverk vil vises under Nåværende nettverk. Som standard er de markert som «uklarerte». For å markere dem som «klarerte», trykk på  Add icon..
    Tap the “Add” button.

Hvis du vil merke dem som «uklarerte» i fremtiden, trykk Remove icon. ved siden av nettverket som vises under Klarerte nettverk.

Du kan også deaktivere auto-tilkobling når du kobler til et «klarert» nettverk.

Koble fra VPN-et når du kobler til et klarert nettverk

Når auto-tilkobling er aktivert, forblir du tilkoblet VPN-et når du kobler til et «klarert» nettverk.

Hvis du ikke vil bruke et VPN på et «klarert» nettverk:

  1. I ExpressVPNs app for Android, trykk på Valg.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Auto-tilkobling.
  4. Sett Ved oppkobling til et nettverk som ikke er oppført som klarert på.
    Toggle “Disconnect when joining a trusted network” on.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen


Deaktivere auto-tilkobling

  1. I ExpressVPNs app for Android, trykk på Valg.
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Auto-tilkobling.
  4. Sett Ved oppkobling til et nettverk som ikke er oppført som klarert på.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Var denne artikkelen nyttig?

We're sorry to hear that. Let us know how we can improve.

A member of our Support Team will follow up on your issue.