Viktig: ExpressVPN Keys blir gradvis rullet ut til alle brukere på Windows, Mac og Linux via en Chrome-nettleserutvidelse, og i ExpressVPN-appen for iOS and Android. Passordhelse er tilgjengelig i ExpressVPN Keys for Android og iOS. Den vil være tilgjengelig i ExpressVPN Keys-nettleserutvidelsen senere.

Passordhelse er en funksjon i ExpressVPN Keys som er designet for å forbedre den generelle kontosikkerheten din. Den tilbyr en vurdering av passordsikkerheten din gjennom en sikkerhetspoengsum, samt tips og veiledning om hvordan du kan forbedre den, og beskytter deg mot passordhacking.

Sikkerhetspoengsummen din beregnes basert på styrken til passordene dine, enten du bruker samme passord mer enn én gang, og om nettadressene du har lagret er sikre. Poengsummen din vil forbedres etter hvert som du løser disse problemene.

Påloggingene og passordene dine vurderes lokalt på enheten din – de forlater aldri enheten din. Finn ut mer om personvernet i Passordhelse.

For å få tilgang til Passordhelse, legg til minst én pålogging, og trykk deretter på nummerikonet øverst til høyre på nøkkelskjermen.

Hvordan forbedrer du sikkerhetspoengsummen din?

Finn ut mer om sikkerhetsproblemene som kan påvirke sikkerhetspoengsummen din og måter å forbedre den på nedenfor.

Svake passord

Svake passord kan være enkle å gjette eller knekke av både mennesker og datamaskiner, noe som gjør dem sårbare for passordtyveri eller kompromittering. De inkluderer vanlige ordbokord, for eksempel «eple» eller «gutt» eller ord som er enkle å gjette, for eksempel stedsnavn eller navnet på partneren din.

For å holde alle kontoene dine trygge, generer sterke og unike passord i ExpressVPN Keys.

Gjenbrukte passord

Et gjenbrukt passord er et passord du bruker på tvers av flere tjenester eller kontoer. Hvis passordet ditt er kompromittert, kan angripere få uautorisert tilgang til alle disse kontoene med det kompromitterte passordet. Jo flere kontoer du har som bruker samme passord, desto høyere er risikoen.

For å holde alle kontoene dine sikre, bruk sterke og unike passord for alle kontoene dine.

Pålogginger som bruker usikre nettadresser

Usikre nettadresser starter med http:// i stedet for https://. Eventuelle data som sendes mellom deg og nettstedet er ikke kryptert og kan leses av tredjeparter, inkludert passord, brukernavn, e-postadresse og kredittkortnumre.

For å holde alle kontoene dine sikre, bruk kun https:// i nettadressene dine:

1. På påloggingsinformasjonsskjermen for Keys, trykk Hjelp meg å fikse på toppen.
  2. Trykk på Bruk HTTPS.