Get ExpressVPN on your router.
Tarvitsetko VPN:n reitittimellesi?
Hanki ExpressVPN nyt
Refer a friend to use ExpressVPN.
Pidätkö ExpressVPN:stä? Haluatko ilmaisen kuukauden?
Suosittele heti ystävälle

On tärkeää päivittää reitittimeen asennettu ExpressVPN säännöllisesti, jotta sen ominaisuudet ja turvallisuuspäivitykset ovat ajan tasalla.

Jos reitittimessäsi on ExpressVPN v2.7.0 tai uudempi versio, päivitys tapahtuu automaattisesti päivittäin aamuyöllä kello 4 paikallista aikaa, jos päivitys on saatavilla. Tällöin ExpressVPN:ää ei tarvitse päivittää omatoimisesti.

Jos reitittimessäsi on ExpressVPN v2.6.6 tai vanhempi versio, päivitä reititinsovellus uusimpaan versioon, joka tukee automaattisia päivityksiä. Katso, miten löydät ExpressVPN-reititinsovelluksesi version.

Huomaa: ExpressVPN-reititinsovelluksen päivittäminen ei poista sen nykyisiä asetuksia.

Siirry osioon…

ExpressVPN-reititinsovellusversion selvittäminen
Automaattiset päivitykset ExpressVPN-reitittimessä (v2.7.0 ja uudemmat)
ExpressVPN-reitittimen manuaalinen päivittäminen (v2 ja uudemmat)
ExpressVPN-reitittimen manuaalinen päivittäminen (v1)
Reitittimen päivittäminen ei onnistu

ExpressVPN-reititinsovellusversion selvittäminen

1. Kirjaudu ExpressVPN:ää käyttävään reitittimeesi.
  2. Valitse Lisäasetukset > Ohjelmistopäivitys.
  3. Näet ExpressVPN-reititinsovellusversion kohdassa ExpressVPN-versio.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Automaattiset päivitykset ExpressVPN-reitittimessä (v2.7.0 ja uudemmat)

Automaattiset päivitykset, jotka ovat oletuksena päällä ExpressVPN-reititinsovellusversiossa v2.7.0 ja uudemmissa, mahdollistavat päivitysten asentamisen automaattisesti joka päivä kello 4. On suositeltavaa pitää automaattiset päivitykset päällä, jotta ExpressVPN:n ominaisuudet ja turvallisuuspäivitykset ovat ajan tasalla.

Automaattisten päivitysten laittaminen päälle tai pois päältä

1. Kirjaudu ExpressVPN:ää käyttävään reitittimeesi.
  2. Valitse Lisäasetukset > Ohjelmistopäivitys.
  3. Laita päälle tai pois päältä Asenna saatavilla olevat päivitykset päivittäin kello 4.00 -valinta.
  4. Valitse Tallenna.

Kun automaattiset päivitykset ovat pois päältä, saat reitittimen hallintapaneeliin ilmoituksen aina kun uusi päivitys on saatavilla. Tällöin voit asentaa päivityksen painamalla Päivitä nyt.

Aikavyöhykeasetusten tarkistaminen tai muuttaminen

Varmista, että reitittimesi aikavyöhyke on valittu oikein, jotta päivitykset asentuvat oikeaan aikaan. Voit tarkistaa reitittimesi aikavyöhykkeen seuraamalla näitä ohjeita:

1. Kirjaudu ExpressVPN:ää käyttävään reitittimeesi.
  2. Valitse Lisäasetukset > Reitittimen asetukset.
  3. Tarkista aikavyöhykkeesi kohdassa Aikavyöhyke.
  4. Valitse tarvittaessa uusi aikavyöhyke ja paina lopuksi Tallenna.
    Valitse Tallenna.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

ExpressVPN-reitittimen manuaalinen päivittäminen (v2 ja uudemmat)

Jos reitittimessäsi on ExpressVPN v2.6.6 tai vanhempi versio, reitittimesi ei päivitä ExpressVPN:ää automaattisesti. Päivitä reititinsovellus uusimpaan versioon, joka tukee automaattisia päivityksiä.

Seuraa näitä ohjeita ladataksesi uusimman ExpressVPN-laiteohjelmiston:

1. Kirjaudu ExpressVPN:n asennussivulle.
  2. Valitse reitittimesi malli.
  3. Valitse Lataa laiteohjelmisto.

Sen jälkeen asenna laiteohjelmisto reitittimeen:

1. Kirjaudu ExpressVPN:ää käyttävään reitittimeesi.
  2. Valitse Lisäasetukset > Ohjelmistopäivitys.
    Valitse Ohjelmistopäivitys.
  3. Paina Valitse tiedosto.
  4. Valitse laiteohjelmistotiedosto ja paina Päivitä nyt.
    Valitse Päivitä nyt.

Kun laiteohjelmisto päivittyy, reitittimen verkko ei ole käytettävissä. Kun päivitys on valmis, voit yhdistää laitteesi takaisin reitittimen verkkoon.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

ExpressVPN-reitittimen manuaalinen päivittäminen (v1)

Linksys WRT1200AC, WRT1900AC ja WRT3200ACM

Huomaa: vakaan yhteyden saavuttamiseksi on suositeltavaa yhdistää internetiin verkkokaapelin avulla.

Jotta voit päivittää ExpressVPN-reitittimesi, sinun on ensin ladattava uusin laiteohjelmistoversio.

1. Siirry ExpressVPN:n asennussivulle.
  2. Syötä ExpressVPN-kirjautumistietosi ja valitse Kirjaudu sisään.
  3. Valitse reitittimesi malli.
  4. Paina Lataa laiteohjelmisto.

Siirry ExpressVPN-reitittimen hallintapaneeliin. Kirjaudu sisään reitittimesi hallintasalasanalla.

Valitse yläpalkissa Järjestelmä. Valitse vasemmasta valikosta Varmuuskopiointi / Flash-laiteohjelmisto.

Paina Valitse tiedosto ja valitse laiteohjelmistotiedosto. Valitse Flash-kuva…

Valitse, haluatko palauttaa oletusasetukset päivityksen jälkeen. Kun sinulta kysytään, haluatko varmuuskopioida laiteohjelmiston, valitse Jatka.

Reitittimen päivittäessä laiteohjelmistoa valitse, haluatko säilyttää nykyiset määritykset.

Kun laiteohjelmisto päivittyy, reitittimen Wi-Fi-verkko ei ole käytettävissä. Kun päivitys on valmis, voit yhdistää laitteesi takaisin reitittimen Wi-Fi-verkkoon.

Kun laiteohjelmisto on ajan tasalla, kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Linksys EA6200, Netgear R6300v2, Netgear R7000, Asus RT-AC68U (up to v3), RT-AC87U, RT-AC56R, RT-AC56S ja RT-AC56U

Huomaa: vakaan yhteyden saavuttamiseksi on suositeltavaa yhdistää internetiin verkkokaapelin avulla.

Jotta voit päivittää ExpressVPN-reitittimesi, sinun on ensin ladattava uusin laiteohjelmistoversio.

1. Siirry ExpressVPN:n asennussivulle.
  2. Syötä ExpressVPN-kirjautumistietosi ja valitse Kirjaudu sisään.
  3. Valitse reitittimesi malli.
  4. Paina Lataa laiteohjelmisto.

Siirry ExpressVPN-reitittimen hallintapaneeliin. Kirjaudu sisään reitittimesi hallintasalasanalla.

Siirry yläpalkissa Järjestelmä-osioon. Valitse vasemmasta valikosta Laiteohjelmiston päivittäminen.

Valitse, haluatko palauttaa oletusasetukset päivityksen yhteydessä.

Lisää laiteohjelmistotiedosto ja valitse Päivitä.

Reitittimen päivittäessä laiteohjelmistoa valitse, haluatko säilyttää nykyiset määritykset.

Kun laiteohjelmisto päivittyy, reitittimen Wi-Fi-verkko ei ole käytettävissä. Kun päivitys on valmis, voit yhdistää laitteesi takaisin reitittimen Wi-Fi-verkkoon.

Kun laiteohjelmisto on ajan tasalla, kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanallasi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Reitittimen päivittäminen ei onnistu

Jos näet ”Virheellinen tiedosto” -virheviestin yrittäessäsi päivittää ExpressVPN:ää käyttävää reititintäsi, seuraa näitä vaiheita:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa expressvpnrouter.com:8080.
  2. Valitse Hallinta.
  3. Kirjaudu sisään käyttämällä reitittimesi kirjautumistietoja.
  4. Valitse Laiteohjelmiston päivitys.
  5. Paina Valitse tiedosto ja lisää lataamasi ExpressVPN-laiteohjelmisto.
  6. Valitse Päivitä.