Tietosi suojataan pääsalasanallasi, jonka ainoastaan sinä tiedät ja joka ei koskaan poistu laitteiltasi. Pääsalasanasi avulla luodaan salausavain, joka suojaa tietojasi turvassa pitävää 256-bittistä AES-salausavainta.

Tietosi salataan aina, kun ne siirretään laitteeltasi suojatuille palvelimillemme, ja salaus poistetaan ainoastaan paikallisesti laitteellasi pääsalasanasi avulla.

ExpressVPN Keys käyttää nollatietotodistukseen perustuvaa salausta, mikä tarkoittaa sitä, että ExpressVPN eikä sen pilvi-infrastruktuurikumppanina toimiva Amazon Web Service teknisesti kykene poistamaan tietojesi salausta.

ExpressVPN on sitoutunut käyttäjiensä yksityisyyden suojaamiseen maailmanlaajuisesti. Käytännössä se näkyy niin, että keräämme mahdollisimman vähän tietoja, jotta henkilökohtaiset tietosi pysyvät suojassa.

Lisätietoja tietojesi säilytykseen liittyen saat ExpressVPN:n yksityisyyskäytännöstä.