Dina data skyddas av ditt primära lösenord, som skapas av dig och som det bara är du som känner till. Det lämnar aldrig dina enheter. Ditt primära lösenord används för att generera en säker nyckel som i sig skyddar en 256-bitars AES-kryptering som håller dina data säkra.

Dina data krypteras alltid vid överföring från din enhet till våra servrar och avkrypteras bara lokalt på dina enheter när du fyller i ditt primära lösenord.

ExpressVPN använder nollkunskapskryptering, vilket innebär att varken ExpressVPN eller vår samarbetspartner för molninfrastruktur, Amazon Web Services, har teknisk möjlighet att avkryptera och komma åt dina data.

ExpressVPN arbetar för användarintegritet globalt, och våra metoder speglar hur vi genom minimal datainsamling låter dig behålla kontrollen över dina personuppgifter.

Vill du veta mer om hur dina data hanteras, läs ExpressVPN:s sekretesspolicy.