Tärkeää: ExpressVPN Keys on vaiheittaisessa julkaisussa Windowsilla, Macilla ja Linuxilla Chrome-laajennuksena sekä ExpressVPN:n iOS– ja Android-sovelluksissa.

Voit käyttää maksutta kaikkia ExpressVPN Keys -ominaisuuksia kaikilla laitteillasi jopa silloin, kun ExpressVPN-tilauksesi päättyy.

Jos haluat jatkaa ExpressVPN Keysin käyttöä Androidilla tai iOS:llä, pidä laitteesi ExpressVPN-sovellus asennettuna. Jos haluat jatkaa ExpressVPN Keysin käyttöä Chrome-laajennuksella, pidä sekä selainlaajennus että ExpressVPN:n Windows-, Mac- tai Linux-sovellus asennettuna tietokoneessasi.

VPN:n ja salasanaohjelman yhteiskäyttö parantaa ExpressVPN:n tuomaa verkkosuojausta. VPN:mme varjelee yksityisyyttäsi salaamalla verkkoliikenteesi, kun taas salasanojen hallinta turvaa verkkosivustoilla ja sovelluksissa käyttämäsi tilit suojaamalla niiden salasanat. Saat enemmän turvaa samaan hintaan. Katso, kuinka uusit ExpressVPN-tilauksesi.