Voit tuoda 1Password-kirjautumistietosi ExpressVPN Keysiin tietokoneella. ExpressVPN Keys tukee vain kirjautumistietojen tuomista (sähköpostiosoitteet, käyttäjänimet ja salasanat). Muita tietoja, kuten luottokorttitiedot tai tallennetut muistiinpanot, ei voi tuoda.

Siirry osioon…

1Password-kirjautumistietojen tuominen tietokoneella
1Password-kirjautumistietojen tuominen Android-laitteella
1Password-kirjautumistietojen tuominen iOS-laitteella

1Password-kirjautumistietojen tuominen tietokoneella

1. Tuo kirjautumistiedot ExpressVPN Keysiin

1. Chromessa, Operassa, Edgessä, Vivaldissa tai Bravessa asenna ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus.
  2. Klikkaa ExpressVPN Keysin selainlaajennusta.
  3. Klikkaa Valinnat > Asetukset.
  4. Klikkaa Tuo muista palveluista.
  5. Syötä pääsalasanasi.
  6. Valitse 1Password.
  7. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.
  8. Klikkaa Valitse tiedosto.
  9. Valitse aiemmin lataamasi CSV-tiedosto.
  10. Tarkista, että kaikki kirjautumistiedot ovat siirtyneet oikein.

2. Poista 1Password-selainlaajennus

1Password jatkaa salasanojen täyttämisen ehdottamista sivustoille ja palveluihin, mikä häiritsee ExpressVPN Keysin toimintaa. Voit estää tämän poistamalla 1Password-selainlaajennuksen.

Chrome

1. Kirjoita Chromen hakupalkkiin chrome://extensions/.
  2. Etsi 1Password.
  3. Klikkaa Poista Poista.

Microsoft Edge

1. Kirjoita Edgen hakupalkkiin edge://extensions/.
  2. Etsi 1Password.
  3. Klikkaa Poista > Poista.

Brave

1. Kirjoita Braven hakupalkkiin brave://extensions/.
  2. Etsi 1Password.
  3. Klikkaa Poista > Poista.

Opera

1. Kirjoita Operan hakupalkkiin opera://extensions.
  2. Etsi ja klikkaa 1Passwordia.
  3. Klikkaa Poista laajennus > Poista.

Vivaldi

1. Kirjoita Vivaldin hakupalkkiin vivaldi://extensions/.
  2. Etsi 1Password.
  3. Klikkaa Poista > Poista.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

1Password-kirjautumistietojen tuominen Android-laitteella

1Password ei mahdollista kirjautumistietojen viemistä Androidissa. Seuraa edellä annettuja ohjeita siirtääksesi kirjautumistiedot tietokoneella.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

1Password-kirjautumistietojen tuominen iOS-laitteella

1Password ei mahdollista kirjautumistietojen viemistä iOS:ssä. Seuraa edellä annettuja ohjeita siirtääksesi kirjautumistiedot tietokoneella.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.