Vigtigt: ExpressVPN Keys bliver udgivet løbende til alle brugere på Windows, Mac og Linux via en Chrome-browserudvidelse og i ExpressVPN-appen til iOS og Android.

Med ExpressVPN Keys kan du:

• Holde dine logins sikre med kryptering uden vidensopbevaring, hvilket sikrer, at det kun er dig der har adgang til dine adgangskoder.
  • Oprette unikke adgangskoder, der er svære at knække, med ét klik.
  • Spare tid ved at logge ind på hjemmesider og apps med automatisk udfyldning.
  • Tilgå alle dine login på tværs af dine enheder.
  • Bruge den uden ekstra omkostninger – den er inkluderet i dit ExpressVPN-abonnement.