Som standard dirigerer ExpressVPN al trafik gennem VPN’en. Du kan dog konfigurere indstillingerne for split-tunneling, så kun udvalgte apps bruger VPN’en.

For at tilgå indstillingerne for split-tunneling skal du trykke på Menu icon. > Indstillinger > Split-tunneling.

Tryk på "Split-tunneling."

For at beslutte, hvilke af dine apps der skal bruge VPN’en, skal du vælge Tillad kun valgte apps at bruge VPN’en. Under TILFØJ APPS skal du vælge de apps, du vil anvende VPN-beskyttelse på.

Bemærk: Hvis du har aktiveret “Blokér VPN-trafik, der ikke sendes gennem VPN” under dine Android-systemindstillinger, kan kun de apps, du vælger via denne menu, bruge internettet. Alle andre apps vil blive permanent blokeret, medmindre du føjer dem til denne liste.

Vælg "Tillad kun valgte apps at bruge VPN'en".

Hvis du vælger Tillad ikke valgte apps at bruge VPN’en, vil apps, der er valgt under TILFØJ APPS, ikke modtage VPN-beskyttelse