Brug for hjælp nu?
Use ExpressVPN on your devices.
Har du brug for at ændre dine kontoindstillinger?
Administrer min konto

Denne guide vil vise dig hvordan du ændrer din ExpressVPN-adgangskode.

Bemærk: Denne proces kan kun udføres på ExpressVPN hjemmeside og ikke via ExpressVPN appen.

Hvis du har glemt din adgangskode, så se venligst Hvordan du gendanner en mistet eller glemt adgangskode.

Sådan ændrer du din adgangskode til ExpressVPN-konto:

1. Log ind på din ExpressVPN-konto.
  2. Klik på Skift adgangskode i venstre sidepanel.
    On the left sidebar, click "Change Password."
  3. Indtast din nuværende adgangskode og nye adgangskode. Tryk på Send ny adgangskode.
    Click "Submit new password."

Du vil se meddelelsen, “Adgangskode opdateret med succes.”

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Team for øjeblikkelig hjælp.