stuck need help

Brug for hjælp til at forbinde?

Tal med et menneske
connection help

Brug for hjælp til at forbinde?

Tal med et menneske

ExpressVPN Android appen fra Version 7.6 og fremefter har en funktion der automatisk oprette forbindelse til VPN’en når din Android enhed bliver tilsluttet et ukendt netværk. Alle netværk betragtes som “ukendte” medmindre du har markeret dem som kendte.

Denne funktion er slået fra som standard. Når den er slået til, så vil ExpressVPN appen:

  • automatisk oprette forbindelse til VPN’en når du tilslutter dig et ukendt netværk
  • forblive forbundet når du skifter til et andet ukendt netværk
  • forblive forbundet når du sikfter til et netværk du har markeret som kendt (som standard)

Du vil se dette blå “hint” der indikerer at VPN’en er forbundet fordi du er på et ukendt netværk.

ExpressVPN Android appen forbinder på et ukendt netværk.

For at slå automatisk VPN forbindelse ved et ukendt netværk til, gå til Hamburgermenuen (≡) > Indstillinger > Automatisk forbindelse, og sæt På ukendte netværk til positionen.

For at slå funktionen fra, sæt den til fra.

Automatisk forbindelse indstillingensmenuen i ExpressVPN Android appen.

Du har også mulighed for at slå forbindelsen til VPN’en fra når din enhed kommer på et kendt netværk. Denne funktion er slået frasom standard.

For at slå funktionen til, sæt Slå forbindelse fra ved kendt netværk til positionen.

For Android 10 og over

HVis du bruger en enhed der kører Android 10 og over, er du nødt til at give placeringstilladelser til ExpressVPN appen for at bruge automatisk forbindelse funktionen.

Hvorfor har ExpressVPN brug for placeringstilladelser? De nyeste versioner af Android har brug for placeringstilladelser for at kunne opdage ukendte netværk. Du er ikke nødt til at give placeringstilladelser medmindre du bruger Android 10 og derover og gerne vil bruge automatisk forbindelse funktionen.

Efter du har sat Ved ukendte netværk til positionen, vil du blive bedt om at give ExpressVPN adgang til din enheds placering. Kun netværkets navn og sikkerhedsstatus bliver brugt. Din enheds placeringshistorik bliver ikke gemt.

Klik på Tillad hele tiden. Hvis du vælger andre muligheder vil du se en fejlbesked.

Klik på

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN Support Teamet for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Was this article helpful?Yes No
Got it. Could you tell us more?
Try live chat to get help instantly.