Get ExpressVPN on your router.
Behöver du ett VPN till din router?
Bjud in en vän nu

Den här guiden visar dig hur du ställer in ett VPN på din Xiaomi-router med L2TP-protokollet.

Alla ExpressVPN-positioner kanske inte är tillgängliga för manuellt konfigurerade anslutningar.

Viktigt: L2TP erbjuder inte någon kryptering och bör endast användas för anonymisering eller för att byta positioner.

Stegen nedan testades på Mi Wi-Fi. Om du inte kan följa stegen nedan på grund av att ditt gränssnitt ser väldigt annorlunda ut kan du kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Gå till avsnitt

1. Hitta inloggningsuppgifterna till ditt ExpressVPN-konto
2. Konfigurera din Xiaomi-router
3. Anslut till en VPN-serverposition
Koppla från en VPN-serverposition

Hitta inloggningsuppgifterna till ditt ExpressVPN-konto

Gå till ExpressVPN:s installationssida. Ange dina kontouppgifter om du blir ombedd att göra det och klicka på Logga in.

Ange dina kontouppgifter och klicka på "Logga in."

Ange verifieringskoden som skickas till din e-postadress.

Välj L2TP/IPsec till höger.

Klicka på "L2TP/IPsec."

Nu kommer du se ditt användarnamn, lösenord och en lista med serveradresser.

Detta visar ditt användarnamn, lösenord och en lista med serveradresser.

Håll det här webbläsarfönstret öppet. Du kommer att behöva informationen längre fram.

Behöver du hjälp? Kontakta ExpressVPN:s supportteam för att få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

2. Konfigurera din Xiaomi-router

I webbläsarens adressfält skriver du miwifi.com för att få tillgång till routerns adminpanel.

Om adressen för routerns adminpanel har ändrats och du inte kommer ihåg den kan du hitta den i enhetens inställningar.

Logga in med routerns adminlösenord.

Logga in med routerns adminlösenord.

Klicka på Avancerat > VPN.

Klicka på “VPN.”

Klicka på Lägg till tjänst. Ange följande uppgifter:

• Namn: Ange ett namn som hjälper dig att känna igen din VPN-anslutning, t.ex. ExpressVPN LA.
  • Protokolltyp: Välj L2TP.
  • Server: Ange serveradressen som du hittade tidigare.
  • Användarnamn: Ange användarnamnet som du hittade tidigare.
  • Lösenord: Ange lösenordet som du hittade tidigare.

Klicka på Spara.

Ange uppgifterna för L2TP VPN-konfigurationen och klicka på Spara.