I den här guiden får du reda på hur du installerar Chrome-tillägget för ExpressVPN Keys (ExpressVPN:s lösenordshanterare).

För att använda tillägget behöver du ha ExpressVPN:s app installerad på din Windows-, Mac- eller Linux-enhet samt ett ExpressVPN-konto.

Viktigt: ExpressVPN Keys Chrome-tillägg lanseras gradvis över flera veckor och blir inte tillgängligt för alla användare samtidigt. Även om du kanske inte kan använda det och registrera ett konto direkt, behåll det installerat och invänta ett meddelande när det blir tillgängligt för dig.

Gå direkt till…

Skapa ett konto i ExpressVPN Keys
Installera ExpressVPN Keys på en annan enhet
Så använder du ExpressVPN Keys
Rapportera en bugg

Skapa ett konto i ExpressVPN Keys

1. Installera ExpressVPN Keys Chrome-tilägg.
  2. Du kan bli uppmanad att installera och aktivera den senaste versionen av ExpressVPN på din Windows-, Mac- eller Linux-enhet. Följ instruktionerna.
  3. Följ installationsanvisningarna för att skapa ditt ExpressVPN Keys-konto:
    1. Skapa ett primärt lösenord.
    2. Spara återställningskoden på en säker plats. Du kommer behöva den för att komma åt lösenordshanteraren ifall du förlorar ditt primära lösenord.
    3. Fyll i den sexsiffriga verifieringskoden som skickats till din e-post ifall du uppmanas till det.
    4. Du kommer uppmanas att importera dina inloggningar som du sparat på andra appar eller webbplatser för lösenordshantering. Om du väljer att hoppa över det här steget kan du gå vidare genom att lägga till din första inloggning manuellt.

När du loggar in på appar eller webbplatser hädanefter kommer lösenordshanteraren uppmana dig att spara dina inloggningsuppgifter.