Den här guiden visar dig hur du laddar ner och installerar ExpressVPN-appen på din enhet.

Nedladdnings- och installationsstegen skiljer sig åt för olika enheter. Se avsnittet för din enhet nedan.

Jag vill använda ExpressVPN på:

Obs: För att använda ExpressVPN behöver du ett aktivt ExpressVPN-abonnemang.

Ladda ner och installera ExpressVPN på Windows, Mac eller Linux

1. Logga in på ditt konto

Gå till översikten för ExpressVPN-kontot. Ange dina inloggningsuppgifter för ExpressVPN om du blir ombedd att göra det och klicka på Logga in.

Ange dina inloggningsuppgifter och klicka på "Logga in."

Ange verifieringskoden som skickats till din e-post.

2. Ladda ner ExpressVPN-appen

Klicka på Ladda ner för att hämta ExpressVPN-appen till ditt operativsystem.

I kontoöversikten, klicka på "Ladda ner för Mac."

Låt webbläsarfönstret vara öppet. Du kommer att behöva aktiveringskoden längre fram i installationen.

Klicka på aktiveringskoden i rutan för att kopiera den till urklipp.

3. Ställ in VPN-appen

Se instruktionerna för: