Viktig: ExpressVPN Keys er for øyeblikket tilgjengelig i beta på Windows, Mac og Linux via en nettleserutvidelse i Chrome og i Android-appen for ExpressVPN. Betaversjonen for iOS er fortsatt under utvikling.

Du kan fortsette å bruke alle funksjonene i ExpressVPN Keys på tvers av enhetene dine gratis, selv etter at ExpressVPN-abonnementet ditt utløper.

For å fortsette å bruke ExpressVPN Keys på Android eller iOS, behold den installerte ExpressVPN-appen for Android eller iOS. For å fortsette å bruke nettleserutvidelsen for ExpressVPN Keys i Chrome, ha utvidelsen og ExpressVPN-appen for Windows, Mac eller Linux installert på datamaskinen din.

Å bruke et VPN og en passord-manager utvider måtene ExpressVPN beskytter nettopplevelsen din på. VPN-et vårt beskytter personvernet ditt ved å kryptere internettrafikken din, mens passordlagringen vår sikrer passordene du bruker for favorittnettstedene og appene dine, og holder kontoene dine sikrere. Det er mer beskyttelse for samme pris. Les om hvordan du fornyer ExpressVPN-abonnementet ditt.