Viktig: ExpressVPN Keys rulles gradvis ut på Windows, Mac og Linux via en Chrome-nettleserutvidelse (kompatibel med Chrome, Opera, Edge, Vivaldi og Brave), og i ExpressVPN-appen for iOS og Android.

Med ExpressVPN Keys kan du kan også lagre kreditt- eller debetkortinformasjonen din, i tillegg til pålogginger og sikre notater. Den kan også automatisk fylle ut kortdetaljene dine på nettsteder, slik at du enkelt og trygt kan foreta kjøp på nettet.

Hopp til…

Slik legger du til kreditt- eller debetkortopplysningene dine
Slik redigerer eller sletter du kreditt- eller debetkortopplysningene dine
Slik importerer du kortdetaljene dine
Slik fyller du ut kreditt- eller debetkortopplysningene dine automatisk

Slik legger du til kreditt- eller debetkortopplysningene dine

ExpressVPN Keys Chrome-utvidelse

1. Åpne ExpressVPN Keys Chrome-utvidelsen.
  2. Lås opp passordlagringen.
  3. Klikk på  Legg til ikon..
  4. Klikk på Legg til kreditt-/debetkort.
  5. Fyll ut feltene.
  6. Klikk på Lagre.

ExpressVPN for Android eller iOS

1. Åpne ExpressVPN-appen på Android- eller iOS-enheten din.
  2. Trykk på Keys-fanen.
  3. Lås opp passordlagringen.
  4. Trykk på  Legg til ikon..
  5. Trykk på Legg til kreditt-/debetkort.
  6. Fyll ut feltene.
  7. Trykk på LAGRE.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Slik redigerer eller sletter du kreditt- eller debetkortopplysningene dine

ExpressVPN Keys Chrome-utvidelse

1. Åpne ExpressVPN Keys Chrome-utvidelsen.
  2. Lås opp passordlagringen.
  3. Finn og endre på kortinformasjonen din.
  4. Klikk på Rediger.
    • For å redigere, rediger informasjonen din og klikk på Lagre.
    • For å slette, klikk på Slett > Slett permanent.

ExpressVPN for Android eller iOS

1. Åpne ExpressVPN-appen på Android- eller iOS-enheten din.
  2. Trykk på Keys-fanen.
  3. Lås opp passordlagringen.
  4. Finn og trykk på kortinformasjonen din.
  5. Trykk på REDIGER.
    • For å redigere, rediger informasjonen din og trykk på LAGRE
    • For å slette, trykk på Slett kredittkort > SLETT PERMANENT.