Hoe installeert u ExpressVPN op Netgear routers

In deze handleiding leert u hoe u ExpressVPN installeert op Netgear routers. ExpressVPN wordt ondersteund op de volgende Netgear routermodellen: Netgear R6300v2 Netgear R6400v2 Netgear R6700v3 Netgear Nighthawk R7000 Netgear Nighthawk R7000P Belangrijk: Door het installeren van firmware van derden, zoals ExpressVPN, vervalt mogelijk uw garantie. Ga na bij de leverancier of dit een probleem …

Hoe stelt u ExpressVPN in op een Xiaomi router met L2TP

In deze handleiding leest u hoe u een VPN op uw Xiaomi router instelt met het L2TP protocol. Niet alle ExpressVPN locaties zijn mogelijk beschikbaar voor handmatig ingestelde verbindingen. Belangrijk: L2TP biedt geen encryptie en dient enkel gebruikt te worden voor anonimisatie of voor het veranderen van locatie. De stappen hieronder zijn getest op Mi …