Så installerar du ExpressVPN på Netgear-routrar

Den här guiden visar hur du installerar ExpressVPN på Netgear-routrar. ExpressVPN stöds av följande routermodeller från Netgear: Netgear R6300v2 Netgear R6400v2 Netgear R6700v3 Netgear Nighthawk R7000 Netgear Nighthawk R7000P Viktigt: Installation av programvara från tredje part, som ExpressVPN, kan eventuellt göra routerns garanti ogiltig. Kolla med routerns tillverkare vad som gäller i ditt fall. Om …

Så installerar du ExpressVPN på en Xiaomi-router med L2TP

Den här guiden visar dig hur du ställer in ett VPN på din Xiaomi-router med L2TP-protokollet. Alla ExpressVPN-positioner kanske inte är tillgängliga för manuellt konfigurerade anslutningar. Viktigt: L2TP erbjuder inte någon kryptering och bör endast användas för anonymisering eller för att byta positioner. Stegen nedan testades på Mi Wi-Fi. Om du inte kan följa stegen …