Slik setter du opp ExpressVPN på Netgear-rutere

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du setter opp ExpressVPN på Netgear-rutere. ExpressVPN er støttet av følgende Netgear-rutermodeller: Netgear R6300v2 Netgear R6400v2 Netgear R6700v3 Netgear Nighthawk R7000 Netgear Nighthawk R7000P Viktig: Installering av tredjeparts fastvare, for eksempel ExpressVPN, kan ugyldiggjøre ruterens garanti. Sjekk med ruterens produsent hvis dette er en bekymring. Hvis du kjøpte en …

Hvordan konfigurere ExpressVPN på en Xiaomi-ruter med L2TP

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du konfigurerer et VPN på din Xiaomi-ruter med L2TP-protokollen. Det kan hende ikke alle ExpressVPN-lokasjoner er tilgjengelige for manuelt konfigurerte tilkoblinger. Viktig: L2TP tilbyr ikke noen kryptering og bør bare brukes for anonymisering og å endre plassering. Stegene nedenfor ble testet på Mi Wi-Fi. Hvis du ikke kan følge …