Sådan konfigureres ExpressVPN på Netgear-routere

Denne vejledning viser dig, hvordan du konfigurerer ExpressVPN på Netgear-routere. ExpressVPN understøttes på følgende Netgear-routermodeller: Netgear R6300v2 Netgear R6400v2 Netgear R6700v3 Netgear Nighthawk R7000 Netgear Nighthawk R7000P Vigtigt: Installation af tredjepartsfirmware, såsom ExpressVPN, kan ugyldiggøre din routers garanti. Spørg producenten af din router, hvis dette er et problem. Hvis du har købt en forudkonfigureret router …

Sådan konfigurerer du ExpressVPN på en Xiaomi-router med L2TP

Denne vejledning viser dig, hvordan du opsætter en VPN på din Xiaomi-router med L2TP-protokollen. Det er ikke nødvendigvis alle ExpressVPN-placeringer, der er tilgængelige for manuelt konfigurerede forbindelser. Vigtigt: L2TP tilbyder ikke kryptering og bør kun bruges til anonymisering eller til at ændre placeringer. Trinene nedenfor blev testet på Mi Wi-Fi. Hvis du ikke kan følge …