Tärkeää: ExpressVPN Keys julkaistaan asteittain kaikille käyttäjille Windowsilla, Macilla ja Linuxilla Chrome-selainlaajennuksen kautta sekä ExpressVPN-sovelluksessa iOS:llä ja Androidilla.

Tässä oppaassa näytetään, miten pääsalasana vaihdetaan. Voit vaihtaa pääsalasanasi ainoastaan ExpressVPN Keysin Chrome-laajennuksessa. Pääsalasanan vaihtaminen ei ole mahdollista ExpressVPN:n iOS- ja Android-sovelluksissa.

1. Asenna ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus.
  2. Klikkaa ExpressVPN Keys -selainlaajennusta.
  3. Klikkaa Valinnat-otsaketta.
  4. Klikkaa Asetukset.
  5. Klikkaa Vaihda pääsalasana.
  6. Syötä nykyinen pääsalasanasi. Jos olet kadottanut pääsalasanasi, klikkaa Tarvitsetko apua? > Käytä palautuskoodia ja seuraa annettuja ohjeita.
  7. Kun pääsalasana on vaihdettu, sinun on palautettava käyttämiesi laitteiden käyttöoikeus uudella pääsalasanallasi.