ExpressVPN Keys (ExpressVPN:n salasanaohjelma) on kehitetty noudattamalla alan parhaita turvallisten sovellusten ja pilvi-infrastruktuurien kehityskäytänteitä, joihin sisältyy uhkamallinnusten ja turvallisuusarvioiden laatiminen. Lisäksi eri kyberturvallisuusyritykset, kuten Cure53, ovat auditoineet palvelun, mikä varmistaa henkilötietojen suojaamisen korkeimmat standardit.

Salasanaohjelmassamme säilytettävät kirjautumistiedot ja salasanat suojataan nollatietotodistukseen perustuvalla salauksella, joka varmistaa sen, että ainoastaan sinä näet kirjautumistiedot ilman salausta. Tämä on mahdollista siksi, että tietosi salataan ja niiden salaus poistetaan käyttämällä pääsalasanaasi, jonka sinä luot ottaessasi ExpressVPN Keys -tilin käyttöön. Kukaan muu – edes ExpressVPN – ei pysty näkemään salasanaohjelmaan tallentamiasi kirjautumistietoja, koska ainoastaan sinä tiedät pääsalasanasi.

Vahvan pääsalasanan ja nollatietotodistukseen perustuvan salauksen yhdistelmä tarjoaa ExpressVPN Keysin käyttäjille korkean tason suojan.

Lue lisää siitä, miten tietojasi säilytetään.