Tässä oppaassa kerrotaan, miten löydät ExpressVPN-tilisi pääsytiedot ja palvelinosoitteet manuaalisia määrityksiä varten.

Siirry osioon…

1. Kirjaudu sisään ExpressVPN-tilillesi
2. Etsi pääsytietosi manuaalista määritystä varten

1. Kirjaudu sisään ExpressVPN-tilillesi

Siirry ExpressVPN-asennussivulle. Syötä pyydettäessä ExpressVPN-kirjautumistietosi ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Syötä kirjautumistietosi ja klikkaa Kirjaudu sisään.

Syötä vahvistuskoodi, joka lähetettiin sähköpostiisi.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.

Takaisin ylös

2. Etsi pääsytietosi manuaalista määritystä varten

Valitse sivun oikealta puolelta joko OpenVPN tai L2TP/IPsec löytääksesi pääsytietosi.

OpenVPN

Sivulla on oletuksena auki OpenVPN-otsake. Näet käyttäjätunnuksesi, salasanasi sekä listan OpenVPN-määritystiedostoja.

Oikealla on auki OpenVPN-otsake. Näet käyttäjätunnuksesi, salasanasi sekä listan OpenVPN-määritystiedostoja

L2TP/IPsec

Tämä osio sisältää käyttäjätunnuksesi, salasanasi sekä listan palvelinosoitteista ympäri maailmaa. Voit laajentaa palvelinosoitteiden listaa painamalla Add icon.-kuvaketta.

Tärkeää: L2TP ei tarjoa lainkaan salausta, joten sitä tulisi käyttää ainoastaan tietojen anonymisointiin tai sijainnin vaihtamiseen.

Pidä tämä selainikkuna manuaalista määritystä tehdessäsi, jotta voit tarkistaa ohjeet helposti.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua pikimmiten.