Tärkeää: ExpressVPN Keys on vaiheittaisessa julkaisussa Windowsilla, Macilla ja Linuxilla Chrome-laajennuksena sekä ExpressVPN:n iOS– ja Android-sovelluksissa.

Tässä oppaassa näytetään, miten ExpressVP Keys -tilin palautuskoodi uusitaan. Palautuskoodi tulisi uusia, jos olet kadottanut koodin tai uskot sen olevan ulkopuolisten tiedossa.

Tarvitset pääsalasanaasi palautuskoodin uusimiseen. Palautuskoodin uusiminen on mahdollista ainoastaan ExpressVPN:n Android-sovelluksessa. Koodia ei voi uusia ExpressVPN:n iOS-sovelluksessa eikä selainlaajennuksessa.

1. Napauta ExpressVPN:n Android-sovelluksessa Valinnat-otsaketta.
  2. Napauta Asetukset > Turvallisuus > Luo uusi palautuskoodi.
  3. Napauta Luo uusi palautuskoodi.
  4. Syötä pääsalasanasi.
  5. Talleta uusi palautuskoodisi turvalliseen paikkaan.

Jos olet kadottanut sekä pääsalasanasi että palautuskoodisi, ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen nollataksesi tilisi.