Voit siirtää kirjautumistiedot LastPassista ExpressVPN Keysiin tietokoneella. ExpressVPN Keys tukee ainoastaan kirjautumistietojen siirtämistä (sähköpostiosoitteet, käyttäjänimet ja salasanat). Muita tietoja, kuten luottokorttitiedot tai muistiinpanot, ei voi siirtää.

Siirry osioon…

LastPass-kirjautumistietojen siirtäminen tietokoneella
LastPass-kirjautumistietojen siirtäminen Android-laitteella
LastPass-kirjautumistietojen siirtäminen iOS-laitteella

LastPass-kirjautumistietojen siirtäminen tietokoneella

1. Siirrä LastPass-kirjautumistiedot ExpressVPN Keysiin

1. Asenna ExpressVPN Keysin Chrome-selainlaajennus Chromeen, Operaan, Edgeen, Vivaldiin tai Braveen.
  2. Klikkaa ExpressVPN Keys -selainlaajennusta.
  3. Klikkaa Valinnat > Asetukset.
  4. Klikkaa Tuo muista palveluista.
  5. Syötä pääsalasanasi.
  6. Valitse LastPass.
  7. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.
  8. Klikkaa Valitse tiedosto.
  9. Valitse CSV-tiedosto, jonka siirsit aiemmin.
  10. Varmista, että kaikki kirjautumistietosi ovat siirtyneet oikein.

2. Poista LastPass-selainlaajennus

LastPass yhä tarjoutuu täyttämään kirjautumistietojasi sivustoilla ja palveluissa, mikä johtaa päällekkäisyyksiin ExpressVPN Keysin kanssa. Sinun tulee poistaa LastPass-selainlaajennus estääksesi tämän.

Chrome

1. Kirjoita Chromen hakupalkkiin chrome://extensions/
  2. Etsi LastPass.
  3. Klikkaa Poista > Poista.

Microsoft Edge

1. Kirjoita Edgen hakupalkkiin edge://extensions/
  2. Etsi LastPass.
  3. Klikkaa Poista > Poista.

Brave

1. Syötä Braven hakupalkkiin brave://extensions/
  2. Etsi LastPass.
  3. Klikkaa Poista > Poista.

Opera

1. Syötä Operan hakupalkkiin opera://extensions
  2. Etsi ja klikkaa LastPassia.
  3. Klikkaa Poista laajennus > Poista.

Vivaldi

1. Syötä Vivaldin hakupalkkiin vivaldi://extensions/
  2. Etsi LastPass.
  3. Klikkaa PoistaPoista.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

LastPass-kirjautumistietojen siirtäminen Android-laitteella

LastPassin kirjautumistietoja ei ole mahdollista siirtää Android-laitteelta. Seuraa yllä olevia ohjeita kirjautumistietojen siirtämiseen tietokoneella.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

LastPass-kirjautumistietojen siirtäminen iOS-laitteella

LastPassin kirjautumistietoja ei ole mahdollista siirtää iOS-laitteelta. Seuraa yllä olevia ohjeita kirjautumistietojen siirtämiseen tietokoneella.