Voit tuoda Dashlane-kirjautumistiedot ExpressVPN Keysiin tietokoneella. ExpressVPN Keys tukee ainoastaan kirjautumistietojen siirtämistä (sähköpostiosoitteet, käyttäjätunnukset ja salasanat). Muita tietoja, kuten luottokorttitietoja tai muistiinpanoja, ei voi siirtää.

Siirry osioon…

Dashlane-kirjautumistietojen tuominen tietokoneella
Dashlane-kirjautumistietojen tuominen Android-laitteella
Dashlane-kirjautumistietojen tuominen iOS-laitteella

Dashlane-kirjautumistietojen tuominen tietokoneella

1. Tuo Dashlane-kirjautumistiedot ExpressVPN Keysiin

1. Asenna ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus Chromeen, Operaan, Edgeen, Vivaldiin tai Braveen.
  2. Klikkaa ExpressVPN Keys -selainlaajennusta.
  3. Klikkaa Valinnat > Asetukset.
  4. Klikkaa Tuo muista palveluista.
  5. Syötä pääsalasanasi.
  6. Valitse Dashlane.
  7. Seuraa annettuja ohjeita.
  8. Klikkaa Valitse tiedosto.
  9. Valitse aiemmin lataamasi CSV-tiedosto.
  10. Tarkista, että kaikki kirjautumistiedot ovat siirtyneet oikein.

2. Poista Dashlane-selainlaajennus

Dashlane jatkaa salasanojen täyttämisen ehdottamista sivustoille ja palveluihin, mikä häiritsee ExpressVPN Keysin toimintaa. Voit estää tämän poistamalla Dashlane-selainlaajennuksen.

Chrome

1. Kirjoita Chromen osoitepalkkiin chrome://extensions/
  2. Etsi Dashlane.
  3. Klikkaa Poista > Poista.

Microsoft Edge

1. Kirjoita Edgen osoitepalkkiin edge://extensions/
  2. Etsi Dashlane.
  3. Klikkaa Poista > Poista.

Brave

1. Kirjoida Braven osoitepalkkiin brave://extensions/
  2. Etsi Dashlane.
  3. Klikkaa Poista > Poista.

Opera

1. Kirjoita Operan osoitepalkkiin opera://extensions
  2. Etsi Dashlane.
  3. Klikkaa Poista > Poista.

Vivaldi

1. Kirjoita Vivaldin osoitepalkkiin vivaldi://extensions/
  2. Etsi Dashlane.
  3. Klikkaa Poista > Poista.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Dashlane-kirjautumistietojen tuominen Android-laitteella

Dashlane-kirjautumistietoja ei ole mahdollista siirtää Android-laitteelle CSV-muodossa. Seuraa edellä annettuja ohjeita siirtääksesi kirjautumistiedot tietokoneella.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Dashlane-kirjautumistietojen tuominen iOS-laitteella

Dashlane-kirjautumistietoja ei ole mahdollista siirtää iOS:ssä. Seuraa edellä annettuja ohjeita siirtääksesi kirjautumistiedot tietokoneella.