Voit tuoda Chrome-kirjautumistietosi ExpressVPN Keysiin tietokoneella ja Android-laitteella. ExpressVPN Keys tukee Chrome-kirjautumistietojen tuomista iOS-laitteilla pian.

Siirry osioon…

Chrome-kirjautumistietojen tuominen tietokoneella
Chrome-kirjautumistietojen tuominen Android-laitteella
Chrome-kirjautumistietojen tuominen iOS-laitteella

Chrome-kirjautumistietojen tuominen tietokoneella

1. Tuo kirjautumistiedot ExpressVPN Keysiin

1. Avaa Chrome ja asenna ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus.
  2. Klikkaa ExpressVPN Keysin selainlaajennusta.
  3. Syötä pääsalasanasi (jos et ole jo tehnyt niin).
  4. Klikkaa Valinnat > Asetukset.
  5. Klikkaa Tuo muista palveluista.
  6. Valitse Chrome.
  7. Seuraa annettuja ohjeita.
  8. Klikkaa Valitse tiedosto.
  9. Valitse aiemmin lataamasi CSV-tiedosto.
  10. Tarkista, että kaikki kirjautumistiedot ovat siirtyneet oikein.

2. Poista kirjautumistiedot Chromesta

Chrome jatkaa salasanojen täyttämisen ehdottamista sivustoille ja palveluihin, mikä häiritsee ExpressVPN Keysin toimintaa. Voit estää tämän poistamalla kirjautumistiedot Chromesta.

Tärkeää: Kun olet poistanut kirjautumistietosi Chromesta, niitä ei voi palauttaa. Varmista, että olet tuonut kaikki kirjautumistietosi Chromesta ExpressVPN Keysiin ennen kuin poistat tietoja.

Poista kaikki kirjautumistiedot kerralla seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Chrome ja klikkaa Vertical ellipsis..
  2. Klikkaa Lisää työkaluja > Poista selaustiedot…
  3. Avaa Lisäasetukset ja valitse Aikaväli-valinnaksi Kaikki.
  4. Valitse Salasanat ja muut kirjautumistiedot ja poista valinta muista kohdista.
  5. Klikkaa Poista tiedot.

Poista kirjautumistiedot yksitellen seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Chrome ja kirjoita osoitepalkkiin chrome://settings/passwords
  2. Kohdassa Tallennetut salasanat klikkaaVertical ellipsis.kirjautumistietojen kohdalla.
  3. Klikkaa Poista.
  4. Toista sama kaikille kirjautumistiedoille.

Estä Chromea täyttämästä nimiä, sähköpostiosoitteita ja osoitetietoja seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Chrome ja kirjoita osoitepalkkiin chrome://settings/addresses
  2. Poista valinta kohdasta Tallenna ja täytä osoitteet.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Chrome-kirjautumistietojen tuominen Android-laitteella

1. Tuo kirjautumistiedot ExpressVPN Keysiin

1. Avaa ExpressVPN:n Android-sovellus ja napauta Valinnat > Asetukset > Tiedot.
  2. Napauta Tuo muista palveluista.
  3. Valitse Chrome.
  4. Seuraa annettuja ohjeita.
  5. Napauta Tuo CSV.
  6. Valitse aiemmin lataamasi CSV-tiedosto.
  7. Tarkista, että kaikki kirjautumistiedot ovat siirtyneet oikein.

2. Poista kirjautumistiedot Chromesta

Chrome jatkaa salasanojen täyttämisen ehdottamista sivustoille ja palveluihin, mikä häiritsee ExpressVPN Keysin toimintaa. Voit estää tämän poistamalla kirjautumistiedot Chromesta.

Tärkeää: Kun olet poistanut kirjautumistietosi Chromesta, niitä ei voi palauttaa. Varmista, että olet tuonut kaikki kirjautumistietosi Chromesta ExpressVPN Keysiin ennen kuin poistat tietoja.

Poista kaikki kirjautumistiedot kerralla seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Chrome-sovellus ja napautaVertical ellipsis..
  2. Napauta Asetukset > Yksityisyys ja turvallisuus.
  3. Napauta Poista selaustiedot.
  4. Napauta Lisäasetukset > Aikaväli: Kaikki.
  5. Valitse ainoastaan Tallennetut salasanat.
  6. Napauta Poista tiedot.

Poista kirjautumistiedot yksitellen seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Chrome-sovellus ja napautaVertical ellipsis..
  2. Napauta Asetukset > Salasanojen ylläpito.
  3. Napauta haluamiasi kirjautumistietoja.
  4. Todenna henkilöllisyytesi.
  5. Napauta Poista > Poista.

Estä Chromea pyytämästä salasanojen tallentamista tai täyttämästä nimiä, sähköpostiosoitteita ja osoitetietoja seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Chrome-sovellus ja napautaVertical ellipsis..
  2. Napauta Asetukset.
  3. Napauta Osoitteet ja muita tietoja ja poista valinta kohdasta Tallenna ja täytä osoitteet.
  4. Palaa takaisin Asetukset-näkymään.
  5. Napauta Salasanojen ylläpito > Settings icon..
  6. Poista valinta kohdasta Tarjoa salasanojen tallentamista.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Chrome-kirjautumistietojen tuominen iOS-laitteella

1. Tuo kirjautumistiedot ExpressVPN Keysiin

1. Avaa ExpressVPN:n iOS-sovellus ja napauta Valinnat > Asetukset > Tiedot.
  2. Napauta Tuo muista palveluista.
  3. Valitse Chrome.
  4. Seuraa annettuja ohjeita.
  5. Tarkista, että kaikki kirjautumistiedot ovat siirtyneet oikein.

2. Poista kirjautumistiedot Chromesta

Chrome jatkaa salasanojen täyttämisen ehdottamista sivustoille ja palveluihin, mikä häiritsee ExpressVPN Keysin toimintaa. Voit estää tämän poistamalla kirjautumistiedot Chromesta.

Tärkeää: Kun olet poistanut kirjautumistietosi Chromesta, niitä ei voi palauttaa. Varmista, että olet tuonut kaikki kirjautumistietosi Chromesta ExpressVPN Keysiin ennen kuin poistat tietoja.

Poista kaikki kirjautumistiedot kerralla seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Chrome-sovellus ja napautaVertical ellipsis..
  2. Napauta Poista selaustiedot.
  3. Napauta Aikaväli > Kaikki.
  4. Valitse ainoastaan Tallennetut salasanat.
  5. Napauta Poista selaustiedot > Poista selaustiedot.
  6. Napauta Valmis.

Poista kirjautumistiedot yksitellen seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Chrome-sovellus ja napautaVertical ellipsis..
  2. Napauta Salasanojen hallinta.
  3. Napauta ylhäältä Muokkaa.
  4. Napauta kirjautumistietoa ja sitten Poista.

Estä Chromea pyytämästä salasanojen tallentamista tai täyttämästä nimiä, sähköpostiosoitteita ja osoitetietoja seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Chrome-sovellus ja napautaVertical ellipsis..
  2. Napauta Asetukset.
  3. Napauta Osoitteet ja muita tietoja ja poista valinta kohdasta Tallenna ja täytä osoitteet.
  4. Palaa takaisin Asetukset-näkymään.
  5. Napauta Salasanojen ylläpito.
  6. Poista valinta kohdasta Tarjoa salasanojen tallentamista.