Voit tuoda Brave-kirjautumistietosi ExpressVPN Keysiin tietokoneella ja Android-laitteella.

Siirry osioon…

Brave-kirjautumistietojen tuominen tietokoneella
Brave-kirjautumistietojen tuominen Android-laitteella
Brave-kirjautumistietojen tuominen iOS-laitteella

Brave-kirjautumistietojen tuominen tietokoneella

1. Tuo kirjautumistiedot ExpressVPN Keysiin

1. Avaa Brave ja asenna ExpressVPN Keysin Chrome-laajennus.
  2. Klikkaa ExpressVPN Keysin selainlaajennusta.
  3. Klikkaa Valinnat > Asetukset.
  4. Klikkaa Tuo muista palveluista.
  5. Syötä pääsalasanasi.
  6. Valitse Muu.
  7. Seuraa annettuja ohjeita.
  8. Klikkaa Valitse tiedosto.
  9. Valitse aiemmin lataamasi CSV-tiedosto.
  10. Tarkista, että kaikki kirjautumistiedot ovat siirtyneet oikein.

2. Poista kirjautumistiedot Bravesta

Brave jatkaa salasanojen täyttämisen ehdottamista sivustoille ja palveluihin, mikä häiritsee ExpressVPN Keysin toimintaa. Voit estää tämän poistamalla kirjautumistiedot Bravesta.

Tärkeää: Kun olet poistanut kirjautumistietosi Bravesta, niitä ei voi palauttaa. Varmista, että olet tuonut kaikki kirjautumistietosi Bravesta ExpressVPN Keysiin ennen kuin poistat tietoja.

Poista kaikki kirjautumistiedot kerralla seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Brave ja kirjoita osoitepalkkiin brave://settings/clearBrowserData
  2. Klikkaa Lisäasetukset.
  3. Aikaväliksi valitse Kaikki.
  4. Valitse Salasanat ja muut kirjautumistiedot ja poista valinta muista kohdista.
  5. Klikkaa Poista tiedot.

Poista kirjautumistiedot yksitellen seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Brave ja kirjoita osoitepalkkiin brave://settings/passwords
  2. Kohdassa Tallennetut salasanat klikkaa Vertical ellipsis. kirjautumistietojen kohdalla.
  3. Klikkaa Poista.
  4. Toista sama kaikille kirjautumistiedoille.

Estä Bravea täyttämästä nimiä, sähköpostiosoitteita ja osoitetietoja seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Brave ja kirjoita osoitepalkkiin brave://settings/addresses
  2. Poista valinta kohdasta Tallenna ja täytä osoitteet.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Brave-kirjautumistietojen tuominen Android-laitteella

1. Tuo kirjautumistiedot ExpressVPN Keysiin

1. Avaa ExpressVPN:n Android-sovellus ja napauta Valinnat > Asetukset > Tiedot.
  2. Napauta Tuo muista palveluista.
  3. Valitse Brave.
  4. Seuraa annettuja ohjeita.
  5. Tarkista, että kaikki kirjautumistiedot ovat siirtyneet oikein.

2. Poista kirjautumistiedot Bravesta

Brave jatkaa salasanojen täyttämisen ehdottamista sivustoille ja palveluihin, mikä häiritsee ExpressVPN Keysin toimintaa. Voit estää tämän poistamalla kirjautumistiedot Bravesta.

Tärkeää: Kun olet poistanut kirjautumistietosi Bravesta, niitä ei voi palauttaa. Varmista, että olet tuonut kaikki kirjautumistietosi Bravesta ExpressVPN Keysiin ennen kuin poistat tietoja.

Poista kaikki kirjautumistiedot kerralla seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Brave-sovellus ja napauta Vertical ellipsis..
  2. Napauta Historia > Poista selaustiedot…
  3. Napauta Lisäasetukset > Kaikki.
  4. Valitse ainoastaan Tallennetut salasanat.
  5. Napauta Poista tiedot.

Poista kirjautumistiedot yksitellen seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Brave-sovellus ja napauta Vertical ellipsis..
  2. Napauta Asetukset > Salasanojen ylläpito.
  3. Napauta haluamiasi kirjautumistietoja.
  4. Napauta roskakori-kuvaketta.
  5. Napauta Poista salasana.

Estä Bravea pyytämästä salasanojen tallentamista tai täyttämästä nimiä, sähköpostiosoitteita ja osoitetietoja seuraamalla näitä vaiheita:

1. Avaa Brave-sovellus ja napauta Vertical ellipsis..
  2. Napauta Asetukset.
  3. Napauta Osoitteet ja muita tietoja ja poista valinta kohdasta Tallenna ja täytä osoitteet.
  4. Palaa takaisin Asetukset-näkymään.
  5. Napauta Salasanojen ylläpito.
  6. Poista valinta kohdasta Salasanojen tallentaminen.

Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä ExpressVPN:n asiakastukeen saadaksesi apua nopeasti.

Takaisin sivun alkuun

Brave-kirjautumistietojen tuominen iOS-laitteella

Brave ei mahdollista kirjautumistietojen viemistä iOS:ssä. Seuraa edellä annettuja ohjeita siirtääksesi kirjautumistiedot tietokoneella tai Android-laitteella.