Jos suoratoistat sovelluksen kautta, kuten Netflix- tai Disney+-sovellus, sinun tulee sulkea ja avata se uudelleen aina kun vaihdat VPN-palvelinsijaintia. Alla on ohjeet sovelluksen pakottamiseen sulkeutumaan iOS:llä, Android TV:llä, Fire TV:llä/Fire Stickillä ja Apple TV:llä.

Siirry osioon…

iOS
Android
Android TV
Fire TV/Fire Stick
Apple TV

iOS

1. iOS-laitteellasi raahaa sormella alhaalta ylös kotinäkymässä pitäen sormesi näytöllä, kunnes sovellusnäkymät tulevat esiin vasemmalla.
  2. Raahaa ja etsi sen sovelluksen näkymä, jonka haluat pakottaa sulkeutumaan.
  3. Raahaa ylös sulkeaksesi sovelluksen.

Android

1. Android-laitteellasi avaa sovellusnäkymä. Tämä tehdään laitteestasi riippuen eri tavalla:
    • Jos laitteellasi näytön alaosassa on kolme eri kuviota, napauta joko kolmen pystyviivan tai neliön kuvaketta.
    • Jos laitteellasi näytön alaosassa on yksi vaakaviiva, raahaa sormella alhaalta näytön keskiosaan, pidä sormi näytöllä noin sekunnin ja nosta se.
  2. Raahaa ja etsi sen sovelluksen näkymä, jonka haluat pakottaa sulkeutumaan.
  3. Raahaa sulkeaksesi sovelluksen. Raahaamisen suunta vaihtelee laitteestasi riippuen.

Android TV

1. Mene Asetuksiin.
  2. Valitse Sovellukset ja selaa, kunnes löydät sovelluksen, jonka haluat pakottaa sulkeutumaan.
  3. Valitse sovellus ja valitse Pakota sulkeutumaan.

Fire TV/Fire Stick

1. Mene Asetuksiin.
  2. Valitse Sovellukset > Hallinnoi asennettuja sovelluksia.
  3. Selaa, kunnes löydät sovelluksen, jonka haluat pakottaa sulkeutumaan.
  4. Valitse sovellus ja sitten Pakota sulkeutumaan.

Apple TV

1. Paina kahdesti TV-kuvaketta kaukosäätimessäsi, niin näet kaikki käynnissä olevat sovellukset.
  2. Raahaa, kunnes löydät sovelluksen, jonka haluat pakottaa sulkeutumaan.
  3. Raahaa ylös sulkeaksesi sovelluksen.