Vigtigt: ExpressVPN Keys bliver udgivet løbende til alle brugere på Windows, Mac og Linux via en Chrome-browserudvidelse og i ExpressVPN-appen til iOS og Android.

Jailbreakede (iOS) og rootede (Android) enheder gør logins, der er gemt i din adgangskodeadministrator, mindre sikre.

Af denne grund vil adgangskodeadministratoren vise en besked, der siger “Jailbreaket/rootet enhed opdaget. Din enhed er mere sårbar overfor sikkerhedstrusler, hvilket gør logins, der er gemt i din adgangskodeadministrator, mindre sikre” første gang du bruger den jailbreakede eller rootede enhed. Du kan trykke Acceptér risiko for at fortæstte, eller gøre dine data, der er gemt i din adgangskodeadministrator mere sikre ved at gøre følgende:

• Android: Deaktivér root i den root-administrationsapp, du brugte. Hvis dette ikke er muligt, skal du gendanne den oprindelige firmware på din enhed.
  • iOS: Gendan den oprindelige firmware på din enhed.

Bemærk: Gendannelse af enhedens oprindelige firmware kan slette dens data.