Du kan fortsætte med at bruge alle funktionerne i ExpressVPN Keys på tværs af dine enheder, selv efter at dit ExpressVPN-abonnement udløber.

Hvis du vil fortsætte med at bruge ExpressVPN Keys på Android eller iOS, skal du lade ExpressVPN-appen til Android eller iOS være installeret. Hvis du vil fortsætte med at bruge ExpressVPN Keys-udvidelsen i Chrome, skal du lade udvidelsen og ExpressVPN-appen til Windows, Mac eller Linux være installeret på din computer.

Med en VPN og en adgangskodeadministrator udvides de måder, hvorpå ExpressVPN beskytter din onlineoplevelse. Vores VPN beskytter dit privatliv ved at kryptere din internettrafik, mens vores adgangskodeadministrator sikrer de adgangskoder, du bruger til dine foretrukne hjemmesider og apps, så dine konti er sikrere. Det er mere beskyttelse til samme pris. Find ud af, hvordan du fornyer dit ExpressVPN-abonnement.