Udover at du kan gemme logins og sikre noter med ExpressVPN Keys, kan du også gemme dine kredit- eller debetkortoplysninger. Den kan også udfylde dine kortoplysninger på hjemmesider automatisk, så du kan foretage onlinekøb sikkert og nemt.

Spring til …

Sådan tilføjer du dine kredit- eller debetkortoplysninger
Sådan redigerer eller sletter du dine kredit- eller debetkortoplysninger
Sådan importerer du dine kredit- eller debetkortoplysninger
Sådan udfylder du dine kredit- eller debetkortoplysninger automatisk

Sådan tilføjer du dine kredit- eller debetkortoplysninger

ExpressVPN Keys’ Chrome-udvidelse

1. Klik på ExpressVPN Keys’ Chrome-udvidelse.
  2. Lås adgangskodeadministratoren op.
  3. Tryk på Add icon..
  4. Tryk på Tilføj kredit-/debetkort.
  5. Udfyld felterne.
  6. Tryk på Gem.

ExpressVPN til Android eller iOS

1. Åbn ExpressVPN-appen på din Android- eller iOS-enhed.
  2. Tryk på fanen Keys.
  3. Lås adgangskodeadministratoren op.
  4. Tryk på Add icon..
  5. Tryk på Tilføj kredit-/debetkort.
  6. Udfyld felterne.
  7. Tryk på GEM.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Sådan redigerer eller sletter du dine kredit- eller debetkortoplysninger

ExpressVPN Keys’ Chrome-udvidelse

1. Klik på ExpressVPN Keys’ Chrome-udvidelse.
  2. Lås adgangskodeadministratoren op.
  3. Find og tryk på dine kortoplysninger.
  4. Tryk på Rediger.
    • Hvis du vil redigere, skal du redigere dine oplysninger og tryk derefter på Gem.
    • Hvis du vil slette, skal du trykke på Slet kreditkort > Slet permanent.

ExpressVPN til Android eller iOS

1. Åbn ExpressVPN-appen på din Android- eller iOS-enhed.
  2. Tryk på fanen Keys.
  3. Lås adgangskodeadministratoren op.
  4. Find og tryk på dine kortoplysninger.
  5. Tryk på REDIGER.
    • Hvis du vil redigere, skal du redigere dine oplysninger og tryk derefter på GEM.
    • Hvis du vil slette, skal du trykke på Slet kreditkort > SLET PERMANENT.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Sådan importerer du dine kredit- eller debetkortoplysninger

Du kan importere dine kreditkortoplysninger til ExpressVPN Keys fra andre adgangskodeadministratortjenester, såsom 1Password, Dashlane eller LastPass. Følg disse vejledninger.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Sådan udfylder du dine kredit- eller debetkortoplysninger automatisk

Vigtigt: Automatisk udfyldning af kredit- eller debetkortoplysninger er tilgængelig i ExpressVPN-appen til Android og kommer senere i ExpressVPN-browserudvidelsen til Chrome.

ExpressVPN Keys kan udfylde dine kredit- eller debetkortoplysninger automatisk på hjemmesider, så du kan foretage onlinekøb sikkert og nemt. Følg disse vejledninger.