Du kan importere dine logins fra Brave til ExpressVPN Keys ved hjælp af en computer eller Android-enhed.

Gå til…

Importér dine Brave-logins ved hjælp af din computer
Importer dine Brave-logins ved hjælp af din Android-enhed
Importér dien Brave-logins ved hjælp af din iOS-enhed

Importér dine Brave-logins ved hjælp af din computer

1. Importér dine logins til ExpressVPN Keys

1. Installer ExpressVPN Keys-browserudvidelsen til Chrome i Brave.
  2. Klik på browserudvidelsen ExpressVPN Keys.
  3. Klik på fanen Indstillinger > Indstillinger.
  4. Klik på Importér fra eksisterende tjenester.
  5. Indtast din primære adgangskode.
  6. Vælg Andet.
  7. Følg vejledningerne på skærmen.
  8. Klik på Vælg fil.
  9. Vælg den CSV-fil, du eksporterede tidligere.
  10. Tjek, at alle dine logins er importeret korrekt.

2. Slet dine logins fra Brave

Brave vil fortsat bede dig om at udfylde dine logins til websteder eller tjenester, og det forstyrrer ExpressVPN Keys. For at forhindre dette skal du slette dine logins fra Brave.

Vigtigt: Når du har slettet dine logins fra Brave, kan du ikke gendanne dem. Sørg for at importere alle dine logins fra Brave til ExpressVPN Keys, før du sletter dem.

Følg disse trin for at slette alle dine logins på én gang:

1. Indtast brave://settings/clearBrowserData i søgefeltet i Brave.
  2. Klik på Avanceret.
  3. Under Tidsperiode skal du vælge Alt.
  4. Vælg Adgangskoder og andre logindata, og fravælg andre muligheder.
  5. Klik på Ryd data.

Hvis du vil slette dine logins individuelt, skal du følge disse trin:

1. Indtast brave://settings/passwords i søgefeltet i Brave.
  2. Klik på  Vertical ellipsis. ud for hvert login under Gemte adgangskoder.
  3. Klik på Fjern.
  4. Gentag samme trin for alle logins.

Følg disse trin for at forhindre Brave i at udfylde navne, e-mailadresser og adresser:

1. Indtast brave://settings/addresses i Brave.
  2. Slå Gem og udfyld grundlæggende oplysninger fra.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Importér dine Brave-logins ved hjælp af din Android-enhed

1. Importér dine logins til ExpressVPN Keys

1. I ExpressVPN Android-appen skal du trykke på Indstillinger > Indstillinger > Data.
  2. Tryk på Importér fra eksisterende tjenester.
  3. Tryk på Brave.
  4. Følg vejledningerne på skærmen.
  5. Tjek, at alle dine logins er importeret korrekt.

2. Slet dine logins fra Brave

Brave vil fortsat bede dig om at udfylde dine logins til websteder eller tjenester, og det forstyrrer ExpressVPN Keys. For at forhindre dette skal du slette dine logins fra Brave.

Vigtigt: Når du har slettet dine logins fra Brave, kan du ikke gendanne dem. Sørg for at importere alle dine logins fra Brave til ExpressVPN Keys, før du sletter dem.

Følg disse trin for at slette alle dine logins på én gang:

1. I Brave-appen skal du trykke på  Vertical ellipsis..
  2. Klik på Historik > Ryd browserdata…
  3. Klik på Avanceret > Alt.
  4. Vælg kun Gemte adgangskoder.
  5. Klik på Ryd data.

Hvis du vil slette dine logins individuelt, skal du følge disse trin:

1. I Brave-appen skal du trykke påVertical ellipsis..
  2. Klik på Indstillinger > Adgangskodeadministrator.
  3. Klik på login.
  4. Klik på papirkurven.
  5. Klik på Slet adgangskode.

Følg disse trin for at forhindre Brave i at udfylde navne, e-mailadresser og adresser:

1. I Brave-appen skal du trykke påVertical ellipsis..
  2. Klik på Indstillinger .
  3. Tryk på Adresser og mere, og slå derefter Gem og udfyld adresser fra.
  4. Gå tilbage til Indstillinger.
  5. Klik på Adgangskodeadministrator.
  6. Slå Gem adgangskoder fra.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Importér dine Brave-logins ved hjælp af din iOS-enhed

Det er ikke muligt at eksportere dine logins fra Brave på iOS. Følg trinene ovenfor for at importere dine logins ved hjælp af din computer eller en Android-enhed.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.