Om du vill ändra din IP-adress till ett annat land, använd den här guiden för att lära dig hur du väljer rätt VPN-position.

ExpressVPN har tusentals servrar på dussintals positioner runt hela världen. Se hela listan över VPN-positioner.

Preliminärkontroll

Ifall du ser ett felmeddelande i stil med
You seem to be using an unblocker or proxyeller
You'll need to disable your anonymizer
när du försöker komma åt vissa webbplatser eller tjänster, kontakta ExpressVPN:s supportteam för omedelbar assistans.

Vad vill du göra?

Få åtkomst till innehåll såsom tv-program, filmer, spel, live-streaming, sport eller live-events från ett specifikt land
Kringgå censorskap på din nuvarande position
Få en säker och privat anslutning
Få de snabbaste nedladdningshastigheterna

Få åtkomst till innehåll såsom tv-program, filmer, spel, live-streaming, sport eller live-events från ett specifikt land

För att komma åt innehåll från en specifik plats, anslut till en VPN-position i det landet.

Öppna listan över serverpositioner i appen.

Klicka för att öppna listan över serverpositoner.

Använd sökfältet för att hitta din önskade position. Dubbelklicka på en position för att ansluta till den.

Du kan också bläddra genom följande listor:

• Rekommenderade: Rekommenderade positioner baseras på din geografiska position i kombination med data om lyckade anslutningar, kundnanvändning och hastighet.
  • Alla: Bläddra bland ExpressVPN:s samtliga serverpositioner över hela världen, sorterade efter region (Asien och Stillahavsområdet, Amerika, Europa, Mellanöstern och Afrika).
  • Senaste: Få omedelbar åtkomst till de VPN-positioner du föredrar.

Använder du Linux? Se instruktioner för Linux.

Om du behöver hjälp med att välja rätt VPN-position för dina behov, kontakta ExpressVPN:s supportteam och få hjälp direkt.

Tillbaka till toppen

Kringgå censorskap på din nuvarande position

Använd funtkionen Smart position i appen för att komma åt Facebook, Google, Skype och VoIP-tjänster i Asien och Mellanöstern.

Smart position väljer automatiskt den snabbaste VPN-positionen för dig baserat på anonyma parametrar som nedladdningshastighet, fördröjning och avstånd.

Klicka på Smart position.

Använder du Linux? Se instruktioner för Linux.

Läs mer om Smart position här.

Om du behöver hjälp med att välja rätt VPN-position för dina behov, kontakta ExpressVPN:s supportteam och få hjälp direkt.