ExpressVPN Keys (ExpressVPNs passordlagring) ble utviklet etter bransjens beste praksis for sikre apper og skyinfrastruktur, inkludert gjennomføring av omfattende trusselmodeller og sikkerhetsvurderinger. ExpressVPN Keys har også blitt uavhengig revidert av cybersikkerhetseksperter (som Cure53) for å sikre at den leverer de høyeste standardene for å beskytte dine personlige data.

Brukernavnene og passordene som er lagret i passord-manageren din er til enhver tid beskyttet av nullkunnskapskryptering, som sikrer at bare du kan se dine dekrypterte data (dine brukernavn og passord). Dette er fordi dine data er kryptert og dekryptert på enhetene dine ved å bruke hovedpassordet ditt, som du lager når du setter opp kontoen din i ExpressVPN Keys. Ingen andre, ikke engang ExpressVPN, kan se innloggingene og passordene som er lagret i passord-manageren fordi det bare er du som kan hovedpassordet.

Kombinasjonen av et sterkt hovedpassord og nullkunnskapskryptering gir et høyt sikkerhetsnivå for brukere av ExpressVPN Keys.

Les mer om hvordan dine data behandles.