Get started with ExpressVPN.
Vis meg
Learn about five ways to use ExpressVPN.
5 måter å bruke VPN-et ditt på
Se dem nå

Denne veiledningen viser deg hvordan du finner påloggingsinformasjonen for ExpressVPN-kontoen din samt serveradresser for manuelle oppsett.

Hopp til …

1. Logg inn på ExpressVPN-kontoen din
2. Finn påloggingsinformasjonen din for manuelt oppsett

1. Logg inn på ExpressVPN-kontoen din

Gå til ExpressVPNs oppsettside. Skriv inn brukernavnet og passordet ditt for ExpressVPN hvis du blir bedt om det, og klikk på Logg inn.

Skriv inn brukernavnet og passordet ditt for ExpressVPN og klikk på «Logg inn».

Skriv inn verifiseringskoden som ble sendt til e-posten din.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

2. Finn påloggingsinformasjonen din for manuelt oppsett

På høyre side av skjermen kan du velge mellom fanene OpenVPN og L2TP/IPsec for å finne påloggingsinformasjonen din.

OpenVPN

Som standard er fanen OpenVPN valgt. Du vil se brukernavnet og passordet ditt samt en liste over OpenVPN-konfigurasjonsfiler.

On the right, with OpenVPN already selected for you, you will see your username, password, and a list of OpenVPN configuration files.

L2TP/IPsec

Denne fanen inneholder brukernavnet og passordet ditt, og en liste over serveradresser rundt om i verden. Velg Leg til-ikon for å utvide listen og se serveradressene.

Viktig: L2TP tilbyr ingen kryptering og skal bare brukes til anonymisering eller for å endre plassering.

Hold dette nettleservinduet åpent under den manuelle konfigurasjonsprosessen så kan du finne informasjonen lettere.