Denne veiledningen viser deg hvordan du tilbakestiller gjenopprettingskoden for ExpressVPN Keys-kontoen din. Du bør tilbakestille gjenopprettingskoden hvis du har mistet den eller tror at den kan ha blitt kompromittert.

For å tilbakestille gjenopprettingskoden må du ha hovedpassordet ditt. Du kan kun tilbakestille gjenopprettingskoden din ved å bruke ExpressVPN-appen for Android. Denne funksjonaliteten er ikke tilgjengelig i ExpressVPN-appen for iOS eller Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys.

1. I ExpressVPN-appen for Android, trykk på Valg.
  2. Trykk på Innstillinger > Sikkerhet> Tilbakestill gjenopprettingskoden din.
  3. Trykk Tilbakestill gjenopprettingskoden din.
  4. Skriv inn hovedpassordet ditt.
  5. Lagre den nye gjenopprettingskoden på et trygt sted.

Hvis du har mistet både hovedpassordet og gjenopprettingskoden din, kan du kontakte ExpressVPNs støtteteam for å tilbakestille Keys-kontoen din.

Til toppen