Du kan importere påloggingene dine fra LastPass til ExpressVPN Keys ved hjelp av datamaskinen din. ExpressVPN Keys støtter kun import av pålogginger (e-post, brukernavn og passord). Andre data som kredittkortdetaljer eller lagrede notater vil ikke bli importert.

Hopp til…

Importer LastPass-påloggingene dine ved hjelp av datamaskinen din
Importer LastPass-påloggingene dine ved hjelp av Android-enheten din
Importer LastPass-påloggingene dine ved hjelp av iOS-enheten din

Importer LastPass-påloggingene dine ved hjelp av datamaskinen din

1. Importer LastPass-påloggingene dine til ExpressVPN Keys

1. I Chrome, Opera, Edge, Vivaldi, or Brave, installer ExpressVPN Keys-nettleserutvidelsen for Chrome.
  2. Trykk på ExpressVPN Keys-nettleserutvidelsen.
  3. Trykk på Alternativer -fanen > Innstillinger.
  4. Trykk Importer fra eksisterende tjenester.
  5. Skriv inn hovedpassordet ditt.
  6. Velg LastPass.
  7. Følg instruksjonene på skjermen.
  8. Trykk Choose Fil.
  9. Velg CSV-filen du importerte tidligere.
  10. Kontroller at alle påloggingene dine er riktig importert.

2. Fjern LastPass-nettleserutvidelsen

LastPass vil fortsette å be deg om å fylle inn påloggingene dine for nettsteder eller tjenester, og forstyrre ExpressVPN Keys. For å forhindre dette, fjern LastPass-nettleserutvidelsen.

Chrome

1. I Chrome, skriv inn chrome://extensions/ i søkefeltet.
  2. Finn LastPass.
  3. Trykk Fjern > Remove.

Microsoft Edge

1. I Edge, skriv inn edge://extensions/ i søkefeltet.
  2. Finn LastPass.
  3. Trykk Fjern > Fjern.

Brave

1. I Brave, skriv inn brave://extensions/ i søkefeltet.
  2. Finn LastPass.
  3. Trykk Fjern > Fjern.

Opera

1. I Opera, skriv inn opera://extensions i søkefeltet.
  2. Finn og trykk på LastPass.
  3. Trykk Fjern utvidelse > Fjern.

Vivaldi

1. I Vivaldi, skriv inn vivaldi://extensions/ i søkefeltet.
  2. Finn LastPass.
  3. Trykk Fjern > Fjern.