Du kan importere passordene dine fra Edge til ExpressVPN Keys ved hjelp av datamaskinen.

Hopp til …

Importer Edge-passordene dine ved hjelp av datamaskinen din
Importer Edge-passordene dine ved hjelp av Android-enheten din
Importer Edge-passordene dine ved hjelp av iOS-enheten din

Importer Edge-passordene dine ved hjelp av datamaskinen din

1. Importer passordene dine til ExpressVPN Keys

1. I Edge, installer ExpressVPN Keys’ nettleserutvidelse for Chrome.
  2. Klikk på nettleserutvidelsen ExpressVPN Keys.
  3. Klikk på Valg-fanen > Innstillinger.
  4. Klikk på Importer fra eksisterende tjenester.
  5. Skriv inn hovedpassordet ditt.
  6. Velg Edge.
  7. Følg instruksjonene på skjermen.
  8. Klikk på Velg fil.
  9. Velg CSV-filen du eksporterte tidligere.
  10. Kontroller at alle påloggingene dine importeres riktig.

2. Slett passordene dine fra Edge

Edge vil fortsette å be deg om å fylle inn passordene dine for nettsteder eller tjenester, og forstyrre ExpressVPN Keys. For å forhindre dette, slett passordene dine fra Edge.

Viktig: Etter at du har slettet påloggingene dine fra Edge, kan du ikke gjenopprette dem. Sørg for å importere alle passordene dine fra Edge til ExpressVPN Keys før du sletter dem.

For å slette alle passordene dine samtidig, følg disse trinnene:

1. I Edge skriver du inn edge://settings/clearBrowserData i søkefeltet.
  2. For Tidsperiode, velg Alle datoer.
  3. Velg Passord og fjern avmerkingen for andre alternativer.
  4. Klikk på Slett nå.

Følg disse trinnene for å slette passordene dine enkeltvis:

1. I Edge skriver du inn edge://settings/passwords i søkefeltet.
  2. Under Lagrede passord, klikk på More icon. ved siden av hvert passord.
  3. Klikk på Slett.
  4. Gjenta det samme trinnet for alle passordene.

Følg disse trinnene for å forhindre at Edge fyller inn navn, e-post og adresser:

1. i Edge skriver du inn edge://settings/personalinfo.
  2. Slå Lagre og fyll ut grunnleggende info av.