Du kan importere passordene dine fra Chrome til ExpressVPN Keys ved hjelp av datamaskinen. ExpressVPN Keys vil støtte import av Chrome-passord på iOS snart.

Hopp til …

Importer Chrome-passordene dine ved hjelp av datamaskinen din
Importer Chrome-passordene dine ved hjelp av Android-enheten din
Importer Chrome-passordene dine ved hjelp av iOS-enheten din

Importer Chrome-påloggingene dine ved hjelp av datamaskinen din

1. Importer passordene dine til ExpressVPN Keys

1. I Chrome, installer ExpressVPN Keys’ nettleserutvidelse for Chrome.
  2. Klikk på nettleserutvidelsen ExpressVPN Keys.
  3. Skriv inn hovedpassordet ditt (hvis du ikke allerede har gjort det).
  4. Klikk på Valg-fanen > Innstillinger.
  5. Klikk på Importer fra eksisterende tjenester.
  6. Velg Chrome.
  7. Følg instruksjonene på skjermen.
  8. Klikk på Velg fil.
  9. Velg CSV-filen du eksporterte tidligere.
  10. Kontroller at alle påloggingene dine importeres riktig.

2. Slett passordene dine fra Chrome

Chrome vil fortsette å be deg om å fylle inn passordene dine for nettsteder eller tjenester, og forstyrre ExpressVPN Keys. For å forhindre dette, slett passordene dine fra Chrome.

Viktig: Etter at du har slettet påloggingene dine fra Chrome, kan du ikke gjenopprette dem. Sørg for å importere alle passordene dine fra Chrome til ExpressVPN Keys før du sletter dem.

For å slette alle passordene dine samtidig, følg disse trinnene:

1. I Chrome, klikk på Vertical ellipsis..
  2. Klikk på Flere verktøy > Fjern nettlesingsdata …
  3. I Avanserte-fanen, velg Alle datoer ved siden av Tidsperiode.
  4. Velg Passord og andre påloggingsdata og fjern alle andre valgte elementer.
  5. Klikk på Slett data.

Følg disse trinnene for å slette passordene dine enkeltvis:

1. i Chrome skriver du inn chrome://settings/passwords i søkefeltet.
  2. Under Lagrede passord, klikk på Vertical ellipsis.ved siden av hvert passord.
  3. Klikk på Fjern.
  4. Gjenta det samme trinnet for alle passordene.

Følg disse trinnene for å forhindre at Chrome fyller inn navn, e-post og adresser:

1. i Chrome skriver du inn chrome://settings/addresses i søkefeltet.
  2. Slå Lagre og fyll ut adresser av.

Trenger du hjelp? Kontakt ExpressVPNs kundestøtteteam for umiddelbar assistanse.

Tilbake til toppen

Importer Chrome-påloggingene dine ved hjelp av Android-enheten din

1. Importer passordene dine til ExpressVPN Keys

1. I Expressvpns Android-app trykker du på Alternativer > Innstillinger > Data.
  2. Trykk på Importer fra eksisterende tjenester.
  3. Trykk på Chrome.
  4. Følg instruksjonene på skjermen.
  5. Trykk på Importer CSV.
  6. Velg CSV-filen du eksporterte tidligere.
  7. Kontroller at alle påloggingene dine importeres riktig.

2. Slett passordene dine fra Chrome

Chrome vil fortsette å be deg om å fylle inn passordene dine for nettsteder eller tjenester, og forstyrre ExpressVPN Keys. For å forhindre dette, slett passordene dine fra Chrome.

Viktig: Etter at du har slettet påloggingene dine fra Chrome, kan du ikke gjenopprette dem. Sørg for å importere alle passordene dine fra Chrome til ExpressVPN Keys før du sletter dem.

For å slette alle passordene dine samtidig, følg disse trinnene:

1. I Chrome-appen, trykk på Vertical ellipsis..
  2. Trykk på Innstillinger > Personvern og sikkerhet.
  3. Trykk på Slett nettleserdata.
  4. Trykk på Avansert > Alltid.
  5. Velg bare Lagrede passord.
  6. Trykk på Slett data.

Følg disse trinnene for å slette passordene dine enkeltvis:

1. I Chrome-appen, trykk på Vertical ellipsis..
  2. Trykk på Innstillinger > Passordlagring.
  3. Trykk på logg inn.
  4. Autentiser identiteten din.
  5. Trykk på Slett > Slett.

Følg disse trinnene for å forhindre at Chrome ber deg om å lagre passord i Google passordlagring eller fyller ut navn, e-postmeldinger og adresser:

1. I Chrome-appen, trykk på Vertical ellipsis..
  2. Trykk på Innstillinger.
  3. Trykk på Adresser og med, slå deretter Lagre og fyll ut adresser av.
  4. Gå tilbake til Innstillinger-skjermen.
  5. Trykk på Passordlagring > Settings icon..
  6. Slå Tilby å lagre passord av.