Du kan importere passordene dine fra Brave til ExpressVPN Keys ved hjelp av datamaskinen eller Android.

Hopp til …

Importere dine passord i Brave med datamaskinen
Importere dine passord i Brave på Android-enheten din
Importere dine passord i Brave på iOS-enheten din

Importere dine passord i Brave med datamaskinen

1. Importere passord til ExpressVPN Keys

1. I Brave, installer ExpressVPN Keys nettleserutvidelse for Chrome.
  2. Klikk på ExpressVPN Keys nettleserutvidelse.
  3. Klikk på fanen Valg > Innstillinger.
  4. Klikk Importer fra eksisterende tjenester.
  5. Skriv inn hovedpassordet ditt.
  6. Velg Andre.
  7. Følg instruksjonene på skjermen.
  8. Klikk Velg fil.
  9. Velg CSV-filen du eksporterte tidligere.
  10. Kontroller at alle passordene dine er importert.

2. Slette passord fra Brave

Brave vil fortsette å be deg om å fylle inn passordene dine for nettsteder eller tjenester, og være i konflikt med ExpressVPN Keys. For å forhindre dette kan du slette passordene dine fra Brave.

Viktig: Etter at du har slettet passordene dine fra Brave, kan du ikke gjenopprette dem. Sørg for å importere alle passordene dine fra Brave til ExpressVPN Keys før du sletter dem.

Følg disse stegene for å slette alle passordene dine på én gang:

1. I Brave, skriv inn brave://settings/clearBrowserData i søkefeltet.
  2. Klikk Avansert.
  3. For Tidsperiode, velg Alt.
  4. Velg Passord og andre innloggingsdata og avmerk andre valgalternativer.
  5. Klikk Slett data.

Følg disse stegene for å slette passordene dine individuelt:

1. I Brave, skriv inn brave://settings/passwords i søkefeltet.
  2. Under Lagrede passord, klikk på Vertical ellipsis. ved siden av hvert passord.
  3. Klikk Fjern.
  4. Gjenta det samme steget for alle passord.

Følg disse stegene for å hindre Brave i å fylle ut navn, e-postadresser og adresser:

1. I Brave, skriv inn brave://settings/addresses.
  2. Slå av Lagre og fyll ut grunnleggende informasjon.