Du kan importere passordene dine fra Bitwarden til ExpressVPN Keys ved bruk av en datamaskin. ExpressVPN Keys støtter kun import av innloggingsdetaljer (e-post, brukernavn og passord). Andre data som kredittkortdetaljer eller lagrede notater blir ikke importert.

Hopp til …

Importer Bitwarden-passordene dine ved bruk av datamaskinen din
Importer Bitwarden-passordene dine ved bruk av Android-enheten din
Importer Bitwarden-passordene dine ved bruk av iOS-enheten din

Importer Bitwarden-passordene dine ved bruk av datamaskinen din

1. Importer Bitwarden-passordene dine til ExpressVPN Keys

1. I Chrome, Opera, Edge, Vivaldi eller Brave, installer ExpressVPN Keys-nettleserutvidelsen for Chrome.
  2. Klikk på ExpressVPN Keys-nettleserutvidelsen.
  3. Klikk på Valg-fanen > Innstillinger.
  4. Klikk på Importer fra eksisterende tjenester.
  5. Skriv inn hovedpassordet ditt.
  6. Velg Bitwarden.
  7. Følg instruksjonene på skjermen.
  8. Klikk på Velg fil.
  9. Velg CSV-filen du tidligere eksporterte.
  10. Sjekk for å sørge for at alle passordene dine er ordentlig importert.

2. Fjern Bitwarden-nettleserutvidelsen

Bitwarden vil fortsette å be deg om å fylle ut passord på nettsteder og tjenester, og forstyrre ExpressVPN Keys. For å forhindre dette, fjern Bitwarden-nettleserutvidelsen.

Chrome

1. I Chrome, skriv inn chrome://extensions/ i søkefeltet.
  2. Finn Bitwarden.
  3. Klikk på Fjern > Fjern.

Microsoft Edge

1. I Edge, skriv inn edge://extensions/ i søkefeltet.
  2. Finn Bitwarden.
  3. Klikk på Fjern > Fjern.

Brave

1. I Brave, skriv inn brave://extensions/ i søkefeltet.
  2. Finn Bitwarden.
  3. Klikk på Fjern > Fjern.

Opera

1. I Opera, skriv inn opera://extensions i søkefeltet.
  2. Finn og klikk på Bitwarden.
  3. Klikk på Fjern utvidelse > Fjern.

Vivaldi

1. I Vivaldi, skriv inn vivaldi://extensions/ i søkefeltet.
  2. Finn Bitwarden.
  3. Klikk på Fjern > Fjern.