Denne veiledningen vil vise deg hvordan du endrer hovedpassordet ditt. Hvis du ikke husker hovedpassordet ditt, kan du tilbakestille hovedpassordet med gjenopprettingskoden ved å følge de samme stegene nedenfor.

ExpressVPN Keys Chrome-utvidelse:

1. Installer Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys.
  2. Trykk på nettleserutvidelsen ExpressVPN Keys.
    • Trykk på Alternativer > Innstillinger > Endre hovedpassord. Skriv inn ditt nåværende hovedpassord og trykk deretter Bekreft.
    • Hvis du ikke husker hovedpassordet ditt, trykk på Glemt hovedpassord? > Bruk gjenopprettingskode.
  3. Følg instruksjonene.

ExpressVPN-app for Android eller iOS:

1. I appen trykker du på Alternativer.
  2. Trykk på Innstillinger > Sikkerhet > Endre hovedpassord.
  3. Skriv inn det eksisterende hovedpassordet ditt, og trykk deretter på Bekreft.
    • Hvis du husker hovedpassordet ditt: Skriv inn hovedpassordet og trykk deretter Bekreft.
    • Hvis du ikke husker hovedpassordet ditt: Trykk på Glemt hovedpassord? > Bruk gjenopprettingskode.
  4. Følg instruksjonene.