Viktig: ExpressVPN Keys rulles gradvis ut for alle brukere av Windows, Mac og Linux via en Chrome-nettleserutvidelse og i ExpressVPN-appen for iOS og Android.

Denne veiledningen vil vise deg hvordan du endrer hovedpassordet ditt. Hvis du ikke husker hovedpassordet ditt, kan du tilbakestille hovedpassordet med gjenopprettingskoden ved å følge de samme stegene nedenfor.

Du kan bare endre eller tilbakestille hovedpassordet ditt ved å bruke Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys og ExpressVPN-appen for Android. Denne funksjonaliteten er ikke tilgjengelig i ExpressVPN-appen for iOS. Følg instruksjonene som er spesifikke for din plattform nedenfor:

ExpressVPN Keys Chrome-utvidelse:

1. Installer Chrome-utvidelsen ExpressVPN Keys.
  2. Trykk på nettleserutvidelsen ExpressVPN Keys.
  3. Trykk på Alternativer > Innstillinger > Endre hovedpassord.
  4. Skriv inn ditt nåværende hovedpassord og trykk deretter Bekreft.
    • Hvis du ikke husker hovedpassordet ditt, trykk på Trenger hjelp > Bruk gjenopprettingskode.
  5. Følg instruksjonene.

ExpressVPN-app for Android:

1. I ExpressVPN-appen for Android trykker du på Alternativer.
  2. Trykk på Innstillinger > Sikkerhet > Endre hovedpassord.
  3. Skriv inn det eksisterende hovedpassordet ditt, og trykk deretter på Bekreft.