Vigtigt: ExpressVPN Keys er i øjeblikket tilgængelig som betaversion til Windows, Mac og Linux via en Chrome-browserudvidelse og i ExpressVPN-appen til iOS og Android.

Denne vejledning viser dig, hvordan du ændrer din primære adgangskode. Du kan kun ændre din primære adgangskode ved hjælp af Chrome-udvidelsen ExpressVPN Keys. Denne funktionalitet er ikke tilgængelig i ExpressVPN til Android og iOS.

1. Installér Chrome-udvidelsen ExpressVPN Keys.
  2. Klik på browserudvidelsen ExpressVPN Keys.
  3. Klik på fanen Valgmuligheder.
  4. Klik på Indstillinger.
  5. Klik på Skift primær adgangskode.
  6. Angiv din eksisterende primære adgangskode. Hvis du har mistet din primære adgangskode, skal du klikke på Brug for hjælp > Brug gendannelseskode, og følge vejledningen.
  7. Når ændringen er fuldført, skal du låse alle enheder op med din nye primære adgangskode.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig assistance.