Denne vejledning viser dig , hvordan du finder dine kontooplysninger og serveradresser for ExpressVPN til manuelle konfigurationer.

Gå til…

1. Log ind på din ExpressVPN-konto
2. Find dine loginoplysninger til manuel konfiguration

1. Log ind på din ExpressVPN-konto

Gå til ExpressVPN’s opsætningsside. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste dine ExpressVPN-loginoplysninger og klikke på Log ind.

Angiv dine kontooplysninger, og klik derefter på "Log ind".

Angiv den bekræftelseskode, der bliver sendt til din e-mail.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

2. Find dine loginoplysninger til manuel konfiguration

På højre side af skærmen kan du vælge fanen OpenVPN eller L2TP/IPsec for at finde dine loginoplysninger.

OpenVPN

Som standard er fanen OpenVPN valgt. Du vil se dit brugernavn, din adgangskode og en liste over OpenVPN-konfigurationsfiler.

Til højre, hvor OpenVPN allerede er valgt for dig, vil du se dit brugernavn, din adgangskode og en liste over OpenVPN-konfigurationsfiler.

L2TP/IPsec

Dette faneblad indeholder dit brugernavn, din adgangskode og en liste over serveradresser fra hele verden. Hvis du vil se serveradresserne, skal du vælge Add icon. for at udvide listen.

Vigtigt: L2TP tilbyder ikke nogen kryptering og bør kun bruges til anonymisering eller til at ændre placeringer.

Hold dette browservindue åbent under den manuelle konfigurationsproces for at gøre oplysningerne nemmere at tilgå.