5 fordele ved at bruge ExpressVPN Keys
Få mere at vide

Med ExpressVPN Keys kan du gemme sikre oplysninger ud over dine logins og kredit- eller debetkortoplysninger. Du kan opbevare vigtige noter og fortrolige dokumenter såsom dit pas eller medicinske oplysninger på tværs af dine enheder for lettere adgang.

Dine sikre noter er beskyttet af din primære adgangskode – så kun du kan tilgå dem. Brug af ExpressVPN Keys’ sikre noter giver ekstra sikkerhed i forhold til almindelige noteapps.

Gå til…

Sådan tilføjer du sikre noter
Sådan redigerer eller sletter du sikre noter
Sådan importerer du sikre noter

Sådan tilføjer du sikre noter

ExpressVPN Keys-udvidelsen til Chrome

1. Klik på Chrome-udvidelsen til ExpressVPN Keys .
  2. Åbn adgangskodeadministratoren.
  3. Klik på Add icon..
  4. Klik på Tilføj sikker note.
  5. Udfyld felterne.
  6. Klik på Gem.

ExpressVPN til Android

1. På din Android-enhed skal du åbne ExpressVPN-appen.
  2. Tryk på fanen Keys.
  3. Åbn adgangskodeadministratoren.
  4. Tryk på Add icon..
  5. Tryk på Tilføj sikker note.
  6. Udfyld felterne.
  7. Tryk på GEM.

ExpressVPN til iOS

1. På din iOS-enhed skal du åbne ExpressVPN-appen.
  2. Tryk på fanen Keys.
  3. Åbn adgangskodeadministratoren.
  4. Tryk på Add icon..
  5. Tryk på Tilføj sikker note.
  6. Udfyld felterne.
  7. Tryk på GEM.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Sådan redigerer eller sletter du sikre noter

ExpressVPN Keys-udvidelsen til Chrome

1. Klik på Chrome-udvidelsen til ExpressVPN Keys .
  2. Åbn adgangskodeadministratoren.
  3. Find og klik på din sikre note.
  4. Klik på Rediger.
    • Hvis du vil redigere skal du justere dine oplysninger og derefter klikke på Gem.
    • Hvis du vil slette, skal du klikke på Slet > Slet permanent.

ExpressVPN til Android

Du kan redigere og slette sikre noter på to måder i ExpressVPN-appen til Android:

ENTEN

1. På din Android-enhed skal du åbne ExpressVPN-appen.
  2. Tryk på appen Keys.
  3. Åbn adgangskodeadministratoren.
  4. Find og tryk på din sikre note.
  5. Tryk på REDIGER.
    • For at redigere skal du justere dine oplysninger og derefter trykke på GEM.
    • Hvis du vil slette, skal du trykke på Slet sikker note > SLET PERMANENT.

ELLER

1. På din Android-enhed skal du åbne ExpressVPN-appen.
  2. Tryk på fanen Keys.
  3. Åbn adgangskodeadministratoren.
  4. Find din sikre note, og tryk på More icon..
    • Tryk på Rediger oplysninger for at redigere. Juster dine oplysninger, og tryk derefter på GEM.
    • Hvis du vil slette, skal du trykke på Slet > SLET PERMANENT.

ExpressVPN til iOS

Du kan redigere og slette sikre noter på to måder i ExpressVPN-appen til iOS:

ENTEN

1. På din iOS-enhed skal du åbne ExpressVPN-appen.
  2. Tryk på fanen Keys.
  3. Åbn adgangskodeadministratoren.
  4. Find og tryk på din sikre note.
  5. Tryk på REDIGER.
    • For at redigere skal du justere dine oplysninger og derefter trykke på GEM.
    • Hvis du vil slette, skal du trykke på Slet sikker note > SLET PERMANENT.

ELLER

1. På din iOS-enhed skal du åbne ExpressVPN-appen.
  2. Tryk på fanen Keys.
  3. Åbn adgangskodeadministratoren.
  4. Find din sikre note, og tryk på More icon..
    • Tryk på Rediger oplysninger for at redigere. Juster dine oplysninger, og tryk derefter på GEM.
    • Hvis du vil slette, skal du trykke på Slet > SLET PERMANENT.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Sådan importerer du sikre noter

Du kan importere dine sikre noter til ExpressVPN Keys fra 1Password, Dashlane, LastPass og Bitwarden. Følg denne vejledning.