Vigtigt: ExpressVPN Keys udgives løbende til alle brugere på Windows, Mac og Linux via en Chrome-browserudvidelse og i ExpressVPN-appen til iOS og Android.

Denne vejledning viser dig, hvordan du nulstiller din gendannelseskode til din ExpressVPN Keys-konto. Du bør nulstille din gendannelseskode, hvis du har mistet den eller mener, at den kan være blevet kompromitteret.

For at nulstille din gendannelseskode skal du bruge din primære adgangskode. Du kan kun nulstille din gendannelseskode gennem ExpressVPN-appen til Android. Denne funktionalitet er ikke tilgængelig i ExpressVPN-appen til iOS eller i ExpressVPN Keys-udvidelsen til Chrome.

1. I ExpressVPN-appen til Android skal du trykke på Indstillinger.
  2. Tryk på Indstillinger > Sikkerhed > Nulstil din gendannelseskode.
  3. Tryk på Nulstil din gendannelseskode.
  4. Angiv din primære adgangskode.
  5. Opbevar din nye gendannelseskode på et sikkert sted.

Hvis du har mistet både din primære adgangskode og din gendannelseskode, skal du kontakte ExpressVPN’s supportteam for at nulstille din kontor for adgangskodeadministratoren.