Du kan importere dine logins fra Opera til ExpressVPN Keys ved hjælp af en computer.

Hop til…

Importér dine Opera-logins ved hjælp af din computer
Importér dine Opera-logins ved hjælp af din Android-enhed
Importér dine Opera-logins ved hjælp af din iOS-enhed

Importér dine Opera-logins ved hjælp af din computer

1. Importer dine logins til ExpressVPN Keys.

1. Installer ExpressVPN Keys-browserudvidelsen til Chrome i Opera.
  2. Klik på browserudvidelsen ExpressVPN Keys.
  3. Klik på fanen Indstillinger > Indstillinger.
  4. Klik på Importér fra eksisterende tjenester.
  5. Indtast din primære adgangskode.
  6. Vælg Andet.
  7. Følg instruktionerne på skærmen.
  8. Klik på Vælg fil.
  9. Vælg den CSV-fil, du eksporterede tidligere.
  10. Kontroller, at alle dine logins er importeret korrekt.

2. Slet dine logins fra Opera

Opera vil fortsætte med at bede dig om at udfylde dine logins til websteder eller tjenester, og det forstyrrer ExpressVPN Keys. For at forhindre dette skal du slette dine logins fra Opera

Vigtigt! Når du har slettet dine logins fra Opera, kan du ikke gendanne dem. Sørg for at du importerer alle dine logins fra Opera til ExpressVPN Keys, før du sletter dem.

Følg disse trin for at slette alle dine logins på én gang:

1. Indtast opera://settings/clearBrowserData i Opera.
  2. Klik på Avanceret.
  3. Under Tidsperiode skal du vælge Alt.
  4. Vælg kun adgangskoder og andre logindata.
  5. Klik på Ryd data.

Hvis du vil slette dine logins individuelt, skal du følge disse trin:

1. Indtast opera://settings/passwords i Opera.
  2. Klik på Vertical ellipsis.ud for hvert login under Gemte adgangskoder.
  3. Klik på Fjern.

Følg disse trin for at forhindre Opera i at udfylde navne, e-mails og adresser:

1. Indtast opera://indstillinger/adresser i søgefeltet i Opera.
  2. Slå Gem og udfyld adresser fra.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Importér dine Opera-logins ved hjælp af din Android-enhed

Det er ikke muligt at eksportere dine logins fra Opera på Android. Følg trinene ovenfor for at importere dine logins ved hjælp af din computer.

Brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for at få yderligere hjælp.

Tilbage til toppen

Importér dine Opera-logins ved hjælp af din iOS-enhed

Det er ikke muligt at eksportere dine logins fra Opera på iOS. Følg trinene ovenfor for at importere dine logins ved hjælp af din computer.