Du kan importere dine logins fra LastPass til ExpressVPN Keys via din computer. ExpressVPN Keys understøtter kun import af logins (e-mails, brugernavne og adgangskoder). Andre data som kreditkortoplysninger eller gemte noter vil ikke blive importeret.

Gå til…

Importér dine LastPass-logins med din computer
Importér dine LastPass-logins med din Android-enhed
Importér dine LastPass-logins med din iOS-enhed

Importér dine LastPass-logins med din computer

1. Importér dine LastPass-logins til ExpressVPN Keys

1. I Chrome, Opera, Edge, Vivaldi eller Brave skal du installere ExpressVPN Keys-browserudvidelsen til Chrome.
  2. Klik på browserudvidelsen for ExpressVPN Keys.
  3. Klik på fanen Indstillinger > Indstillinger.
  4. Klik på Importér fra eksisterende tjenester.
  5. Angiv din primære adgangskode.
  6. Vælg LastPass.
  7. Følg vejledningen på skærmen.
  8. Klik på Vælg fil.
  9. Vælg den CSV-fil, du eksporterede tidligere.
  10. Tjek, at alle dine logins er importeret korrekt.

2. Fjern LastPass-browserudvidelsen

LastPass vil fortsætte med spørge, om applikationen skal udfylde dine logins for hjemmesider eller tjenester, hvilket forstyrrer ExpressVPN Keys. For at forhindre dette skal du fjerne LastPass-browserudvidelsen.

Chrome

1. Angiv chrome://extensions/ i Chromes søgebjælke.
  2. Find LastPass.
  3. Klik Fjern > Fjern.

Microsoft Edge

1. Angiv edge://extensions/ i Edges søgebjælke.
  2. Find LastPass.
  3. Klik Fjern > Fjern.

Brave

1. Angiv brave://extensions/ i Braves søgebjælke.
  2. Find LastPass.
  3. Klik Fjern > Fjern.

Opera

1. Angiv opera://extensions i Operas søgebjælke.
  2. Find og klik på LastPass.
  3. Klik Fjern udvidelse > Fjern.

Vivaldi

1. Angiv edge://extensions/ i Vivaldis søgebjælke.
  2. Find LastPass.
  3. Klik Fjern > Fjern.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Importér dine LastPass-logins med din Android-enhed

LastPass tillader ikke eksport af logins på Android. Følg trinnene ovenfor for at importere dine logins med din computer.

Har du brug for hjælp? Kontakt ExpressVPN’s supportteam for øjeblikkelig hjælp.

Tilbage til toppen

Importér dine LastPass-logins med din iOS-enhed

LastPass tillader ikke eksport af logins på iOS. Følg trinnene ovenfor for at importere dine logins med din computer.